Euro 2024

Σταφυλίδης: «Δεν είναι αδιάφορη η Κύπρος»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Κώστα Σταφυλίδη στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Εθνικής ποδοσφαίρου με την Κύπρο για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Στην ανάγκη κατάκτησης νικών στα δύο ματς που έχει μπροστά της η Εθνική ποδοσφαίρου στάθηκε ο Κώστας Σταφυλίδης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Κύπρο.

Ο διεθνής άσος –μάλιστα- υποστήριξε ότι η Κύπρος δεν είναι βαθμολογικά αδιάφορη, άρα έχει λόγο να προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό και στο αυριανό παιχνίδι.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να γνωρίζουμε αν η Βοσνία θα έχει χάσει βαθμούς κόντρα στο Βέλγιο πριν από το δικό μας παιχνίδι, θα παίξει ρόλο στην ψυχολογία μας αν έχει συμβεί αυτό. Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας στα δύο τελευταία παιχνίδια και να πάρουμε έξι βαθμούς, η ομάδα έχει προετοιμαστεί καλά και με ένα κακό αποτέλεσμα της Βοσνίας μπορούμε να πάμε στα μπαράζ με δύο νίκες. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και αύριο κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, μετά έχουμε τον αγώνα με το Γιβραλτάρ και ελπίζω στο τέλος να τα καταφέρουμε», ανέφερε και συνέχισε:

«Δεν νομίζω ότι η Κύπρος είναι αδιάφορη, γιατί με έξι βαθμούς και ένα πολύ καλό αποτέλεσμα κόντρα σε εμάς έχει πιθανότητες πρόκρισης. Δεν θα είναι αδιάφορο παιχνίδι γιατί όλες οι ομάδες και όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν πάντα να νικάνε. Το παιχνίδι με την Εσθονία ήταν κομβικό, μπορούσαμε να είχαμε νικήσει όπως επίσης το ίδιο με το Βέλγιο, με την Βοσνία, όπως θα μπορούσαμε να χάσουμε από την Βοσνία στην έδρα μας. Αυτά τα παιχνίδια όμως τελείωσαν, θα μιλούσαμε διαφορετικά αν είχαμε νικήσει αλλά πρέπει να τα ξεχάσουμε, να τα αφήσουμε πίσω μας και να κοιτάξουμε μόνο τον αυριανό αγώνα», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x