Γερμανία

Σταφυλίδης στον ΣΠΟΡ FM: «Πέρασα δύσκολα, αλλά επέστρεψα…»

Χαρούμενος που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από εννιά μήνες εμφανίστηκε με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο διεθνής μπακ της Άουγκσμπουργκ, Κώστας Σταφυλίδης.

Πέρασαν περίπου εννιά μήνες για να βρει θέση στην ενδεκάδα της Άουγκσμπουργκ ο Κώστας Σταφυλίδης. Οι συχνοί τραυματισμοί και πιθανότατα, η επιλογή του συλλόγου να μην τον χρησιμοποιεί εξαιτίας της αρνητικής απάντησης του στην πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου, τον είχαν θέσει εκτός ομάδας.

Ωστόσο, ο 24χρονος άσος πήρε την ευκαιρία του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Βόλφσμπουργκ την περασμένη Κυριακή και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Ο αριστερός μπακ, Κώστας Σταφυλίδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Σωτήρη Ταμπάκο:

Για το αν περίμενε να αγωνιστεί μετά από εννιά μήνες με την Άουγκσμπουργκ:

«Πάντα περιμένεις την ευκαιρία να βρίσκεσαι στην ενδεκάδα. Δούλεψα πολύ σκληρά όλο αυτό τον καιρό για να καταφέρω να έρθω σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο φυσικής κατάστασης και να βοηθήσω την ομάδα. Ο προπονητής μου είπε την παραμονή του ματς κόντρα στη Βόλφσμπουργκ ότι θα με ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα. Το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξα ήταν τον περασμένο Μάρτιο με την Στόουκ. Είχα έναν τραυματισμό στα πλευρά, που με κράτησε έξω για περίπου τέσσερις μήνες. Στη συνέχεια αντιμετώπισα δύο μυϊκούς τραυματισμούς και με τη βοήθεια των γυμναστών μπήκα σταδιακά στην ομάδα. Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη περίοδος για μένα κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι».

Για την απόφαση του κλαμπ να τον αφήνει εκτός αποστολής της Άουγκμπουργκ παρότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του:

«Είναι όντως περίεργο να είσαι εκτός αποστολής, δεν μπορώ να το καταλάβω. Μου έχει γίνει πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου αρκετές φορές. Δεν έχω στο μυαλό μου τι θα κάνω την επόμενη σεζόν, σκέφτομαι μόνο το σήμερα».

Για την απουσία του από την Εθνική ομάδα:

«Και σε ποιον δεν λείπει η Εθνική ομάδα. Μου λείπει πάρα πολύ».

Για τις πολλές αλλαγές στην Εθνική ομάδα το τελευταίο διάστημα:

«Η Εθνική προσπαθεί να κάνει μια καινούργια αρχή, με νέο προπονητή και πολλά νέα πρόσωπα. Σίγουρα τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά. Καταλαβαίνω τον κόσμο που απογοητεύεται, αλλά πρέπει πάντα να στηρίζουμε την Εθνική και στα καλά και στα άσχημα».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Κώστα Σταφυλίδη στον ΣΠΟΡ FM και την εκπομπή «Επίθεση από τα μπακ»:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x