Αγγλία

Σταματάει την έρευνα για Τέρι και Τσέλσι η αγγλική ομοσπονδία

Την απόφαση να μην προχωρήσει σε επιπλέον έρευνα για τον Τζον Τέρι και την Τσέλσι έλαβε η αγγλική ομοσπονδία, μετά και το περιστατικό που είχε συμβεί στο τελευταίο αγώνα που αγωνίστηκε ο 36χρονος.

Σε καμία έρευνα ή κίνηση εναντίον του Τζον Τέρι και της Τσέλσι, δεν πρόκειται να προβεί η ομοσπονδία της Αγγλίας, όπως αποφασίστηκε, όσον αφορά το συμβάν που διαδραματίστηκε στον τελευταίο αγώνα του Τέρι με τη φανέλα των Λονδρέζων.

Συγκεκριμένα στο παιχνίδι με τη Σάντερλαντ (5-1), ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός, αντικαταστάθηκε από τον Γκάρι Κέιχιλ στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης, γνωρίζοντας την αποθέωση από όσους βρίσκονταν παρόντες στο «Στάμφορντ Μπρτζ», αφού ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα του.

Το πρόβλημα, όπως είχε ενημερώσει τότε η ομοσπονδία, ήταν πως για κάποιο… περίεργο λόγο πολλοί φίλαθλοι, είχαν ποντάρει αρκετά χρήματα στο λεπτό αλλαγής του πρώην αρχηγού των «μπλε».

Επιπλέον, ο αρχισυντάκτης του επίσημου περιοδικού της Τσέλσι, έκανε tweet πριν την έναρξη του αγώνα, κάνοντας γνωστό πως ο Τέρι θα γίνει αλλαγή στα πρώτα 26 λεπτά του αγώνα.

Έτσι τα αρμόδια όργανα, αποφάσισαν να ξεκινήσουν μια έρευνα, ώστε να ανακαλύψουν τι πραγματικά συμβαίνει.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η έρευνα πλέον δεν υφίστανται και δεν υπάρχει περίπτωση να τεθεί ζήτημα τιμωρίας των εμπλεκόμενων.

Αυτό καθώς, ούτε υπάρχουν ξεκάθαρες αποδείξεις για στοιχηματισμό του παιχνιδιού, ενώ και οι ιθύνοντες της Τσέλσι θα μπορούσαν να υποστηρίξουν πως το «αντίο» του Τέρι δεν είχε ανακοινωθεί πως θα συμβεί, όπως εκείνο του Ντρογκμπά το 2015.

Επιμέλεια:Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x