Champions League

Σταματέλος από Πορτογαλία στον ΣΠΟΡ FM: «Μειωμένες οι πιθανότητες του Οφόε, σε plan b ο Λεμονής»

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να ξεκινήσει ως βασικός ο Οτζίτζα Οφόε στο σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Σπόρτινγκ, όπως μετέφερε από την Πορτογαλία ο Νίκος Σταματέλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Τις σκέψεις του Τάκη Λεμονή όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο προτίθεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό απόψε κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας υπογράμμισε πως «έχουν μειωθεί στο ελάχιστο οι πιθανότητες συμμετοχής του Οτζίτζα Οφόε, λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται στην γάμπα και επειδή δεν είναι 100% συγκεντρωμένος» για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι όπως είναι το αποψινό για τους Πειραιώτες στο «Αλβαλάδε».

Κάπως έτσι η «ερυθρόλευκη» μεσοεπιθετική γραμμή θα διαμορφωθεί ως εξής: Πάρντο ή Φιγκέιρας, Σεμπά, Καρσελά και Φορτούνης.

Παράλληλα, ο Νίκος Σταματέλος μετέφερε στην πρώτη αθλητική συχνότητα της χώρας πως ο Τάκης Λεμονής έχει θέσει ως προτεραιότητα το «μηδέν» πίσω, τονίζοντας στους παίκτες πως «η Σπόρτινγκ μπαίνει σε όλα τα παιχνίδια πολύ δυνατά και στα περισσότερα σκοράρει μέχρι το πρώτο 20λεπτο».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x