Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Δεν βγήκε το σχήμα Γκαρθία στην Τρίπολη»

Στο σχήμα με το οποίο ο Όσκαρ Γκαρθία παρέταξε τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη στάθηκε ο Νίκος Σταματέλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και σχολίασε πως ο Καταλανός θα ήθελε περισσότερες από μία προσθήκες.

Ένα ημίχρονο πέταξε ο Ολυμπιακός στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, όπως σχολίασε ο Νίκος Σταματέλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας επισήμανε πως ο Καταλανός προπονητής επέλεξε ένα σχήμα με το οποίο είχε παρατάξει τους Πειραιώτες στη ρεβάνς με τον Πλατανιά στο Κύπελλο, στο πρώτο του παιχνίδι στον «ερυθρόλευκο» πάγκο και τότε η ομάδα δεν είχε μαγέψει με την απόδοσή της, αλλά κανείς δεν στάθηκε επειδή ήταν ένα αδιάφορο για τους παίκτες παιχνίδι.

«Τότε δεν είχε πείσει η ομάδα και επιλέγει ο Γκαρθία σε αυτό το παιχνίδι, απέναντι σε μία δυνατή και διαβασμένη ομάδα όπως είναι ο Αστέρας να παρατάξει με αυτό το σχήμα την ομάδα. Δεν του βγήκε και ο Ολυμπιακός φάνηκε κουρασμένος», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, ο Νίκος Σταματέλος ανέφερε πως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο κι άλλης μεταγραφής, ενώ ανέφερε πως αν ήταν καλοκαίρι ή υπήρχε περισσότερος χρόνος θα είχε εισηγηθεί την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού ή χαφ.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x