Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Σίγουρα έχουν μιλήσει Μαρτίνς με Καρεμπέ-Μοντέστο – Τα δεδομένα για Μπούα-Μπενσαρκί»

Την άποψη ότι ο Πέδρο Μαρτίνς είχε συζητήσει για θέματα του Ολυμπιακού με τους Μοντέστο-Καρεμπέ και στο διάστημα της καραντίνας εξέφρασε ο Νίκος Σταματέλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν από σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι έχουν σε τρία γκρουπ σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων για τον κορωνοϊό.

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν έχει επιστρέψει στην Ελλάδα είναι ο Χιλάλ Σουντανί, ο οποίος παραμένει στην Κροατία και συνεχίζει εκεί το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Όπως επισήμανε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος, οι ποδοσφαιριστές έχουν δείξει αυτό το διήμερο πως τους έχει λείψει ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο και ανυπομονούν να επιστρέψουν στη δική τους κανικότητα.

Όσον αφορά τον Πέδρο Μαρτίνς, ο ρεπόρτερ της ομάδας υπογράμμισε πως η παραμονή του έχει ουσιαστικά έχει τελειώσει και εντός της εβδομάδας, ή το αργότερο την επόμενη εβδομάδα, θα πέσουν οι υπογραφές και θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Για την αυριανή σύσκεψη κορυφής στο Ρέντη με Καρεμπέ και Μοντέστο, εξέφρασε την άποψη ότι οι τρεις άνδρες είχαν ανάλογες συζητήσεις και στο διάστημα της καραντίνας, ώστε να είναι έτοιμοι για την επόμενη μέρα και να καταστρώσουν τα πλάνα τους για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Καταλήγοντας, ο Νίκος Σταματέλος στάθηκε στους δύο εξτρέμ που ακούγονται πολύ το τελευταίο διάστημα, τον Μπούα και τον Μπενσαρκί, λέγοντας ότι ο Ελβετός (που μένει ελεύθερος από τη Βασιλεία) δείχνει να έχει το προβάδισμα σε σχέση με τον Αιγύπτιο (που έχει συμβόλαιο με τη Ζάμαλεκ), αλλά ίσως να υπάρξει τρίτη περίπτωση παίκτη που δεν ε΄χει ακουστεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x