Europa League

Σταματέλος: «Στον Ολυμπιακό δεν ήθελαν να γίνει ούτε το ματς με τη Γουλβς»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Σταματέλος.

Το κλίμα που επικρατούσε στο Καραϊσκάκη, στο περιθώριο του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γουλβς για τους «16» του Europa League, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέφερε πως οι Πειραιώτες έλεγαν σε «πηγαδάκια» πως δεν έπρεπε να γίνει ούτε το παιχνίδι με τους Άγγλους, ενώ εξέφραζαν τις ανησυχίες τους για τη διεξαγωγή της ρεβάνς σε μία εβδομάδα στο Νησί.

«Έβλεπες έναν φόβο. Να πας στην Αγγλία, όπου τα κρούσματα είναι πολλαπλάσια. Μέχρι χθες ήταν ότι παίζουμε με κόσμο. Μετά το Λίβερπουλ-Ατλέτικο βρέθηκαν πολλά περισσότερα κρούσματα. Κάποιοι είναι οικογενειάρχες. Μέχρι να βγει του Αρτέτα, έλεγαν ότι παίζουμε με κόσμο», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Σε πηγαδάκι έλεγαν, “να μείνουμε σπίτι μας, να προφυλαχθούμε”».

Όσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι που έγινε χωρίς κόσμο στο Καραϊσκάκη, στάθηκε στον Σεμέδο, τον οποίον «δεν μπορείς να καταλάβεις πώς σκέφτεται» και τόνισε πως «είναι μία κατηγορία μόνος του. Δεν είχε απειληθεί μέχρι εκείνο το σημείο (την αποβολή του Πορτογάλου) από τη Γουλβς».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x