Stoiximan Super League

Σταμάτησε στα εφτά ο Ολυμπιακός!

Είχε «καθαρίσει» από το ημίχρονο και δεν χρειαζόταν να φορτσάρει στη συνέχεια. Οι Νέοι του Ολυμπιακού επικράτησαν 7-0 των αντίστοιχων της ΑΕΚ, αποτέλεσμα που είχε διαμορφωθεί από το πρώτο 45λεπτο.

Υπό το βλέμμα του Πάουλο Μπέντο οι Νέοι του Ολυμπιακού διέσυραν 7-0 τους αντίστοιχους της ΑΕΚ σε ματς που διεξήχθη στου Ρέντη, αποτέλεσμα μάλιστα που είχε διαμορφωθεί από το α' ημίχρονο, με τα δύο πρώτα και το τελευταίο γκολ να προέρχοναι από εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα δεν άφησε κανένα περιθώριο στην «Ένωση» και ουσιαστικά στο β' μέρος δεν θέλησε να «φορτσάρει» έχοντας ήδη και τους βαθμούς της νίκης, αλλά και την ευρεία επικράτηση.

Ο Ανδρούτσος στο 12' και ο Μανθάτης στο 20' είχαν κάνει το 2-0 με εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι, ενώ στο 30΄ ο Βρουσάι και στο 31΄ και πάλι ο Ανδρούτσος, είχαν τελειώσει το παιχνίδι και την ΑΕΚ. Στο 36΄ ο Βρουσάι με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 5-0, ενώ σειρά πήρε ο Κηπουρός (44΄), κάνοντας το 6-0. Το τελικό -όπως αποδείχθηκε- 7-0 διαμόρφωσε και πάλι ο Ανδρούτσος από το σημείο του πέναλτι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x