Γενικά

Σταμάτησε το ποδόσφαιρο ο Οσβάλντο και γίνεται… τραγουδιστής!

Ο Πάμπλο Οσβάλντο πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στα 30 του και να ασχοληθεί με τη μεγάλη του αγάπη, την μουσική!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο Πάμπλο Οσβάλντο πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στην ηλικία των 30 ετών. Ο λόγος που ο Αργεντινός επιθετικός επέλεξε αυτό είναι ότι θέλει να ασχοληθεί με τη μεγάλη του αγάπη, την μουσική.

Όπως αναφέρει σε εκτενές ρεπορτάζ η ιταλική ιστοσελίδα «mediaset», πολλές ομάδες προσέλκυσαν τον Οσβάλντο την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, με την Κιέβο να του καταθέτει και επίσημη πρόταση. Η ομάδα της Βερόνα πρόσφερε στον ποδοσφαιριστή διετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 2,5 εκ. ευρώ ή μονοετές με 1,5 εκ.

Ωστόσο, ο Οσβάλντο απάντησε αρνητικά στον πρόεδρο της Κιέβο, Λούκα Καμπεντέλ, αιτιολογώντας του την απόφασή του. Ο 30χρονος μέχρι πρότινος παίκτης, ανέφερε στον ισχυρό άνδρα της ομάδας από τη Βερόνα πως θα σταματήσει το ποδόσφαιρο καθώς θέλει να ασχοληθεί με τη μουσική, που είναι η μεγάλη του αγάπη, και συγκεκριμένα με τη μπάντα που διατηρεί.

Ο Οσβάλντο έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Ουρακάν, Αταλάντα, Λέτσε, Φιορεντίνα, Μπολόνια, Εσπανιόλ, Ρόμα, Σαουθάμπτον, Γιουβέντους, Ίντερ, Πόρτο και Μπόκα Τζούνιορς, ενώ είχε απασχολήσει πάρα πολλές φορές με την εξωγηπεδική του ζωή!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x