Stoiximan Super League

Στάμου: «Στον Ηρακλή είμαστε δεμένοι και θα τα καταφέρουμε»

Στο κλίμα ενότητας που υπάρχει στην ομάδα αναφέρθηκε ο Δημήτρης Στάμου μετά με την ισοπαλία του Ηρακλή κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ικανοποιημένος σε μεγάλο βαθμό με την ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Δημήτρης Στάμου. Ο αμυντικός του Ηρακλή, μιλώντας στη Nova, αναφέρθηκε στο καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα ενώ εξέφρασε και την πίστη του στον στόχο της παραμονής.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς είμαστε ευχαριστημένοι με τον βαθμό γιατί είναι πολύ σημαντικός. Μας δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια γιατί σε ακόμη ένα δύσκολο ματς με μία δυνατή ομάδα μπορέσαμε και πήραμε βαθμό.

Σε πολλά από τα παιχνίδια που παίξαμε φέτος δεν πήραμε τους βαθμούς βάσει εικόνας που είχαμε. Δεν πήραμε βαθμούς που αξίζαμε είτε λόγω τύχης, είτε λόγω συγκέντρωσης. Σήμερα πήραμε έναν βαθμό γιατί και οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Μας δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια αυτός ο βαθμός.

Από εδώ και πέρα έχουμε παιχνίδια με πιο βατές ομάδες και πρέπει να έρθουν νίκες. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν. Νομίζω ότι το κρίσιμο σημείο του σημερινού αγώνα είναι ότι η ομάδα έβγαλε αντίδραση παρότι μείναμε πίσω στο σκορ. Επίσης ότι παλεύει τα παιχνίδι μέχρι το τέλος.

Πρέπει να μας γυρίσει λίγο και η τύχη. Αξίζαμε να ήμασταν παραπάνω στη βαθμολογία. Σήμερα πήραμε έναν πολύ σημαντικό βαθμό. Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα. Είμαστε δεμένοι μεταξύ μας και πιστεύουμε ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x