Stoiximan Super League

Στανόγεβιτς: «Είδα μια πιο καθαρή εικόνα της ομάδας, είμαι ικανοποιημένος»

Ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από τα πράγματα που έδειξαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, παρά την ήττα από τον Άγιαξ, εμφανίστηκε ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς.

Αρκετά θετικά στοιχεία βρήκε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ απέναντι στον Άγιαξ ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς. Ο τεχνικός του «δικέφαλου του Βορρά» δήλωσε ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές και με το ντεμπούτο του Ρέι κάτω από τα δοκάρια.

«Ήταν ένα παιχνίδι με έντονες διακυμάνσεις και στο σκορ και γενικότερα. Είναι λογικό αυτό, είμαστε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Γενικά είμαστε ικανοποιημένοι, γιατί είδαμε μία πιο καθαρή εικόνα της ομάδας, την οποία θέλουμε να βλέπουμε από εδώ και πέρα».

Για την εμφάνιση του Ρέι και τις ευκαιρίες που είχε ο ΠΑΟΚ: «Σχετικά με τον Ρέι, είμαι ευχαριστημένος, ήταν το πρώτο του παιχνίδι, απέκρουσε κι ένα πέναλτι κι έδωσε σιγουριά κι αυτοπεποίθηση στην άμυνα. Συνολικά ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, το ίδιο και ο Άγιαξ. Μπήκαν εύκολα γκολ και από τις δύο ομάδες, αλλά πρέπει να πω ότι είναι καλό που έγιναν τώρα αυτά, γιατί μπορούμε να δούμε τι λείπει από την ομάδα και να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα».

Για το τι του μένει συνολικά από το παιχνίδι:
«Στο τέλος σκεπτόμενος όλο το παιχνίδι είμαι ικανοποιημένος, ωστόσο πιο σίγουρα συμπεράσματα θα έχω αύριο. Απόψε θα κάτσω να δω όλο το παιχνίδι και να αναλύσω όλες τις φάσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x