Europa League

Στανόγεβιτς «Έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία, είμαστε φαβορί»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε την ομάδα του φαβορί για την πρόκριση έναντι της Ολιμπίκ Ντόνετσκ.

Δεν φοβήθηκε να επιφορτίσει τους παίκτες του ΠΑΟΚ με τον ρόλο του φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς.

Ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά στηριζόμενος στην εμπειρία της ομάδας του τόνισε ότι έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει το εισιτήριο χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν σέβεται τον αντίπαλο.

«Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα. Δε σημαίνει ότι δε σεβόμαστε το ουκρανικό ποδόσφαιρο, γιατί υπάρχουν σημαντικές ομάδες, αλλά έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία και για αυτό πιστεύω είμαστε το φαβορί», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός για την κλήρωση και συνέχισε μεταφέροντας τις πρώτες πληροφορίες για την Ολιμπίκ.

«Έχουν έναν νεαρό προπονητή ο οποίος είναι στην ομάδα 3-4 χρόνια. Έχουν αλλάξει αρκετά την ομάδα και θα έχουν και δύο παιχνίδια για το πρωτάθλημα πριν αντιμετωπίσουν εμάς, οπότε θα είναι λίγο πιο έτοιμοι. Τώρα θα ξεκινήσει η ανάλυση του αντιπάλου», υποστήριξε και συνέχισε σχολιάζοντας τη σειρά των αγώνων:

«Προτιμώ το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας, αλλά επειδή είναι ξεκίνημα της σεζόν είναι καλό που θα παίξουμε την πρώτη αναμέτρηση στην έδρα του αντιπάλου. Φυσικά και θα είμαστε. Έχουμε άλλα δύο φιλικά παιχνίδια μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι», ανέφερε και κατέληξε μιλώντας για την άφιξη του Ρέι στην προετοιμασία της ομάδας:

«Μας βοηθάει πολύ η άφιξη του. Είμαστε χαρούμενοι γιατί διαθέτει ισχυρό χαρακτήρα, ήταν αρχηγός και ηγέτης στην προηγούμενη ομάδα του και εμείς θέλαμε ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x