Αγγλία

Στάριτζ: «Δυσκολεύομαι να το δεχτώ όταν δεν αγωνίζομαι»

Αρκετά προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Ντάνιελ Στάριτζ σε δηλώσεις του, θεωρώντας ότι δεν αγωνίζεται όσο θα έπρεπε και όσο του αξίζει.

Απογοητευμένος δηλώνει ο Ντάνιελ Στάριτζ στη Λίβερπουλ από τον πολύ μικρό χρόνο συμμετοχής που έχει τη φετινή χρονιά. Στο παιχνίδι της Βιγιαρεάλ με τους «ρεντς» για την ημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ, ο Άγγλος επιθετικός για ακόμη ένα παιχνίδι δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Σίγουρα ένας λόγος που έχει χάσει αρκετά ματς ο διεθνής άσος, είναι επειδή ταλαιπωρείται κατά καιρούς από διάφορους τραυματισμούς και ο Γιούργκεν Κλοπ θεωρεί ότι δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο 100% των δυνατοτήτων του.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος φορ εξέφρασε δημοσίως ότι θέλει να αγωνίζεται συνέχεια και ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί αν το μέλλον του θα είναι στη Λίβερπουλ: «Ίσως κάποιοι να μη γνωρίζουν κάποια πράγματα, εγώ θέλω να αγωνίζομαι πιο συχνά, θέλω να παίζω κάθε λεπτό του αγώνα. Όταν δεν είμαι σε κάποιους αγώνες στη βασική ενδεκάδα, είναι πολύ δύσκολο να το δεχτώ».

«Θέλω να πετύχω κάποιους στόχους με την ομάδα, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα μείνω στη Λίβερπουλ για όλη τη ποδοσφαιρική μου καριέρα. Κανένας παίκτης δεν μπορεί να είναι σίγουρος τι του επιφυλάσσει το μέλλον. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να προσπαθώ κάθε σαββατοκύριακου να παρουσιάζομαι καλός στα παιχνίδια» πρόσθεσε.

Επιμέλεια: Χρήστος Γκίνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x