Stoiximan Super League

Στασιμότητα στα μεταγραφικά του Απόλλωνα

Ιδιαίτερη στασιμότητα επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στον Απόλλωνα Σμύρνης, την ώρα που συνεχίζονται οι επαφές με υποψήφιους στόχους.

Στασιμότητα επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στα μεταγραφικά του Απόλλωνα Σμύρνης. Οι άνθρωποι της Ελαφράς Ταξιαρχίας κάνουν καθημερινά επαφές με υποψήφιους στόχους, ωστόσο δεν έχουν καταφέρει ακόμη να επέλθουν σε κάποια συμφωνία ώστε να υπάρξουν και ανακοινώσεις.

Συγκεκριμένα, από τον Απόλλωνα αναφέρουν πως πιθανότατα από Τετάρτη θα υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις και ίσως και ανακοινώσεις παικτών, χωρίς ωστόσο να είναι κάτι σίγουρο. Οι «κυανόλευκοι» κοιτούν αρκετά την αγορά της Ισπανίας και ιδιαίτερα την δεύτερη κατηγορία, ενώ έχουν ρίξει τα δίχτυα τους και στα Βαλκάνια, στα οποία θεωρούν πως υπάρχουν φτηνοί παίκτες με πολύ καλή αξία.

Ο Απόλλων Σμύρνης αναμένεται να πραγματοποιήσει τουλάχιστον έξι προσθήκες ακόμη, οι περισσότερες εκ των οποίων θα είναι… πρωτοκλασάτες. Στόπερ, εξτρέμ, επιτελικός μέσος και επιθετικός είναι τέσσερις θέσεις που υπάρχει η βεβαιότητα ότι θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής.

Μάλιστα, για την θέση του κεντρικού αμυντικού οι άνθρωποι της Ελαφράς Ταξιαρχίας κοιτάζουν αρκετά και στην εγχώρια αγορά, έχοντας ξεχωρίσει ορισμένα ονόματα. Ένα εξ αυτών είναι του Δημήτρη Γούτα (σσ. για δανεικός από τον Ολυμπιακό), ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει ενδιαφέρον και για τον Σωκράτη Φυτανίδη εφόσον μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x