Euro 2016

«Σταυρώνει» τον Σβαϊνστάιγκερ η Bild

«Για κλάματα» χαρακτήρισε τον Σβαϊνστάιγκερ η Bild στο σημερινό της πρωτοσέλιδο, θεωρώντας τον υπαίτιο για τον αποκλεισμό από τη Γαλλία, στο χθεσινό ημιτελικό του Euro.

Ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ ήταν στο στόχαστρο του σημερινού πρωτοσέλιδου της Bild, η οποία τον χαρακτηρίζει μοιραίο του ημιτελικού, αφού ήταν αυτός που έκανε το χέρι – πέναλτι, από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ των Γάλλων.

Μετά το χέρι του Ζερόμ Μπόατενγκ στον προημιτελικό με την Ιταλία, ο αρχηγός των «πάντσερ» επανέλαβε το ίδιο λάθος κόντρα στους Γάλλους, το οποίο αποδείχθηκε μοιραίο αυτή τη φορά για τους Γερμανούς. Ο «Σβάινι» ήταν απαρηγόρητος μετά τον αποκλεισμό, ενώ δήλωσε απογοητευμένος για τον τρόπο που η ομάδα του έμεινε εκτός τελικού.

inner

Σε ερώτηση για το αν σκέφτεται να συνεχίσει να αγωνίζεται με την εθνική, ο Σβαϊνστάιγκερ παρουσιάστηκε αβέβαιος, δηλώνοντας ότι χρειάζεται χρόνο για να σκεφτεί το μέλλον του με τη «νατσιονάλμανσαφτ».

«Πρέπει να απομακρυνθώ λίγο και να σκεφτώ την απόφασή μου», ήταν τα λόγια του 32χρονου χαφ, ο οποίος συμπλήρωσε ότι «προσπάθησα να διοχετεύσω όλη μου την ενέργεια στην ομάδα, κατά τη διάρκεια του τουρνουά. Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα, μετά από δύο τραυματισμούς. Σίγουρα ο αποκλεισμός ήταν μεγάλη απογοήτευση για εμάς, αλλά η ομάδα έχει μέλλον».

Επιμέλεια: Γιάννης Καραγιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x