Champions League

Στέφενς: «Η Τούμπα κρίνει την πρόκριση»

Αφού τόνισε πως ο Άγιαξ είναι το φαβορί, ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ Χουμπ Στέφενς μιλώντας στους συμπατριώτες του δήλωσε πως το ματς της Θεσσαλονίκης θα είναι καθοριστικό.

Την εκτίμηση πως τελικά ο Άγιαξ θα καταφέρει να περάσει το εμπόδιο του ΠΑΟΚ έκανε ο Χουμπ Στέφενς. Ο Ολλανδός τεχνικός μιλώντας στους συμπατριώτες του δήλωσε πως πλέον δεν γνωρίζει την κατάσταση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, όμως τους έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει του επαναληπτικού, που θα διεξαχθεί στην Τούμπα.

«Για τον Αγιαξ, δεν είναι ιδανικό το ότι επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη. Είναι τα πυροτεχνήματα, οι οπαδοί… Για τον φιλοξενούμενο είναι ένα μικρό, αλλά καυτό το γήπεδο του ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι ο Αγιαξ θα περάσει στην επόμενη φάση, αλλά θα εξαρτηθεί αρκετά από το πως θα παίξει στη Θεσσαλονίκη».

Για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω πολλά για το πως είναι ο ΠΑΟΚ τώρα. Ο Αθανασιάδης είναι εξαιρετικός σκόρερ, ενώ μεγάλο ταλέντο είναι και ο Κάτσε. Ειναι επιθετική ομάδα και οι μέσοι του δίνουν ώθηση»
Για την ευρωπαϊκή πορεία όταν βρισκόταν στο τιμόνι του ΠΑΟK: «Με τη Σάλκε βρεθήκαμε κοντά. Εντός δεν ήμασταν καλοί, αν και ο Κάιπερς μας αρνήθηκε πέναλτι. Εμένα με απέβαλλε... Ημασταν σε καλό επίπεδο. Παίξαμε στο Europa και είχαμε δυο ισοπαλίες με Αλκμααρ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x