Γερμανία

Στέφεται, όμως άλλο… σκέφτεται η Μπάγερν

Η Μπάγερν κατακτά το τέταρτο συνεχές πρωτάθλημα με νίκη επί της Γκλάντμπαχ το Σάββατο, αλλά ήδη στο μυαλό της είναι η ρεβάνς με την Ατλέτικο. Μεγάλο ματς στο Λεβερκούζεν.

Πρωταθλήτρια Γερμανίας για 26η φορά στην ιστορία της και τέταρτη συνεχή αναμένεται να στεφθεί η Μπάγερν την 32η αγωνιστική. Στους Βαυαρούς αρκεί η νίκη επί της Γκλάντμπαχ στο Μόναχο ή να στραβοπατήσει η Ντόρτμουντ που φιλοξενεί τη Βόλφσμπουργκ.

Μπαντστούμπερ και Ρόμπεν είναι εκτός πλάνων του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να κάνει εκτεταμένο rotation, καθώς την Τρίτη η ομάδα του καλείται να ανατρέψει το 1-0 της Μαδρίτης απέναντι στην Ατλέτικο για να περάσει στον τελικό του Champions League. Η Γκλάντμπαχ κάθε άλλο παρά αδιάφορη είναι, μιας και βρίσκεται στην πέμπτη θέση και το -1 από την τέταρτη Χέρτα, η οποία στο άλλο μεγάλο ματς της ημέρας δοκιμάζεται στο Λεβερκούζεν. Οι «ασπιρίνες», που είναι τρίτες και στο +5, με νίκη εξασφαλίζουν την απευθείας συμμετοχή τους στους ομίλους του Champions League. Εκεί θα βρίσκεται σίγουρα και η Ντόρτμουντ, που σκέφτεται εδώ και καιρό μόνο τον τελικό Κυπέλλου με την Μπάγερν, και υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ, που δύσκολα θα προλάβει το.. τρένο της Ευρώπης μετρώντας τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία έξι ματς.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι μάχες στην ουρά, αφού εξαιρουμένου του υποβιβασμένου Ανόβερου (22β.) άλλες τουλάχιστον τρεις ομάδες μάχονται για να μην πέσουν. Μεγάλης σημασίας είναι το ματς της Δευτέρας ανάμεσα στη 16η Βέρντερ (31β.) και τη 15η Στουτγκάρδη (33β.), ενώ η προτελευταία Άιντραχτ (30β.) κοντράρεται με τη 13η Ντάρμσταντ (35β.).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής

Παρασκευή 29/4 (21:30)
Άουγκσμπουργκ-Κολωνία

Σάββατο 30/4 (16:30)
Μπάγερν Μονάχου-Γκλάντμπαχ
Ντόρτμουντ-Βόλφσμπουργκ
Ανόβερο-Σάλκε
Χόφενχαϊμ-Ίνγκολσταντ
Μάιντς-Αμβούργο
Ντάρμσταντ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Λεβερκούζεν-Χέρτα Βερολίνου (19:30)

Δευτέρα 2/5
Βέρντερ Βρέμης-Στουτγκάρδη (21:15)

Η επόμενη αγωνιστική (33η)

Σάββατο 7/5 (16:30)
Σάλκε-Άουγκσμπουργκ
Γκλάντμπαχ-Λεβερκούζεν
Αμβούργο-Βόλφσμπουργκ
Στουτγκάρδη-Μάιντς
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ντόρτμουντ
Κολωνία-Βέρντερ Βρέμης
Ανόβερο-Χόφενχαϊμ
Χέρτα Βερολίνου-Ντάρμσταντ
Ίνγκολσταντ-Μπάγερν Μονάχου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x