Stoiximan Super League

Στέλνουν Μήτρογλου στον Ολυμπιακό με... επιβεβαίωση Μώραλη

Νέα σενάρια από την Τουρκία που συνδέουν τον Ολυμπιακό με τον Κώστα Μήτρογλου, με το νεότερο ρεπορτάζ να παρουσιάζει δηλώσεις του Γιάννη Μώραλη, με τις οποίες επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον.

Το διαχρονικό σίριαλ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μήτρογλου συνεχίζεται για ακόμα χρονιά!

Έπειτα από μία κακή σεζόν που μοιράστηκε ανάμεσα στη Μαρσέιγ και Γαλατασαράι, ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται σε αναζήτηση της επόμενης ομάδας του, ώστε να επανέλθει στον αριθμό των γκολ και κυρίως στα στάνταρ απόδοσης που έχει συνηθίσει.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Τούρκοι που περιμένουν από τη δική τους πλευρά να ξεκαθαρίσει το θέμα του διεθνή επιθετικού, που πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην «τσιμ μπομ», καθώς και το κόστος είναι αρκετά υψηλό, αναλύσουν σήμερα ένα νέο σενάριο σύμφωνα με το οποίο ο Ολυμπιακός όχι μόνο ενδιαφέρεται για τον παίκτη, αλλά παρουσιάζουν και δηλώσεις του Γιάννη Μώραλη, με τις οποίες επιβεβαιώνει το «φλερτ».

«Ναι, η είδηση (σ.σ. για τον Μήτρολου) είναι σωστή. Ενδιαφερόμαστε για τον Κώστα. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για μας και οι οπαδοί τον αγαπούν. Θα δούμε τι θα συμβεί σύντομα», δήλωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στο «takvim.com.tr».

Αξίζει πάντως να αναμένει κανείς και την αντίδραση του Ολυμπιακού σε αυτό το δημοσίευμα, αφού οι Τούρκοι δεν φημίζονται για την εγκυρότητά τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x