Stoiximan Super League

Στενεύουν τα περιθώρια για μεταγραφή στον Ατρόμητο

Μία εβδομάδα έχει απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου με τον Ατρόμητο να βρίσκεται σε αναζήτηση μεσοεπιθετικού, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα ολοκληρώσει κάποια κίνηση.

Η αναζήτηση στον Ατρόμητο για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού και ειδικότερα για τη θέση πίσω από τον επιθετικό συνεχίζεται, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα προκύψει ουσιαστικό αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του μήνα, όταν και εκπνέει η μεταγραφική διορία.

Τις τελευταίες μέρες είχαν πέσει οι ρυθμοί, καθώς το αβέβαιο οικονομικό… τοπίο δεν επέτρεπε στη διοίκηση να έχει ξεκάθαρο μπάτζετ για να προχωρήσει κάποιες από τις περιπτώσεις που είχε ξεχωρίσει.

Πρώτος στόχος ήταν ο Νίκο Μαρτίνες που δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό, αλλά με τους όρους που ήθελε ο Ατρόμητος να ολοκληρώσει την απόκτησή του δεν κατέστη δυνατό να προχωρήσει η περίπτωση του Αργεντινού, καθώς οι Περιστεριώτες δεν επιθυμούσαν καμία οικονομική συνεισφορά από τους «ερυθρόλευκους» στην πληρωμή του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή (περί τις 300-400.000 ευρώ). Παράλληλα, και οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν είχαν κανένα λόγο να πληρώσουν και αποζημίωση σε έναν παίκτη, ο οποίος ούτε φόρεσε, ούτε πρόκειται να φορέσει τη φανέλα της ομάδας, προτιμώντας να τον παραχωρήσει είτε με πώληση, είτε με δανεισμό.

Την ίδια στιγμή και ο προπονητής του Ατρόμητου, Τραϊανός Δέλλας, δεν πιέζει για την απόκτηση κάποιου παίκτη σε αυτή τη θέση, καθώς με την αγωνιστική επάνοδο των Στόιτσεφ και Ντιγκινί, θεωρεί ότι μπορεί να δοκιμάσει να κάνει τη… δουλειά του.

Άρα, αν και εφόσον, ο Ατρόμητος δεν κάνει μεταγραφή, θα μείνει μεσοεπιθετικά με τους υπάρχοντες, δηλαδή: Μπρίτο, Ντιγκινί, Στόιτσεφ, Λημνιό, Γροντή και Μπαστακό.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x