Stoiximan Super League

Στη δημοσιότητα το ηχητικό από τη Σούπερ Λίγκα

Νικητής στη δικαστική -όπως εξελίχθηκε- διαμάχη με τη Σούπερ Λίγκα βγήκε ο Παναθηναϊκός, αφού ο συνεταιρισμός υποχρεούται να δώσει το ηχητικό της επεισοδιακής συνεδρίασης στις 24/2.

Δεκτή έγινε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει ο Παναθηναϊκός κατά του προεδρείου της Σούπερ Λίγκας το οποίο είχε αρνηθεί να δώσει στη δημοσιότητα τα πρακτικά της συνεδρίασης που είχε λάβει χώρα στις 24 Φεβρουαρίου.

Όπως είχαν καταγγείλει τότε οι «πράσινοι» κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης υπήρξε φραστική επίθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη κατά του Γιάννη Αλαφούζου, ενώ στη συνέχεια άνθρωπος της προσωπικής φρουράς του προέδρου του Ολυμπιακού χειροδίκησε σε βάρος του Βασίλη Κωνσταντίνου.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός είχε δώσει διαφορετική ερμηνεία στα γεγονότα, ενώ από το προεδρείο του συνεταιρισμού δεν υπήρξε οποιαδήποτε ανακοίνωση-θέση πάνω στο ζήτημα.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ζήτησαν τότε τα πρακτικά για να λάβουν αρνητική απάντηση με τη δικαιολογία πως κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από το καταστατικό, με συνέπεια να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, η οποία και τελικά τους δικαίωσε.

Έτσι, μετά από την απόφαση του δικαστηρίου, η Λίγκα είναι υποχρεωμένη να παραδώσει το ηχητικό την Πέμπτη, 2 Απριλίου, κάτι που προφανώς αποτελεί τουλάχιστον ηθική δικαίωση για το «τριφύλλι» που είχε καταγγείλει τον τρόπο λειτουργίας του προεδρείου του συνεταιρισμού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x