Γαλλία

Στη Λανς και επίσημα ο Κλωναρίδης!

Την απόκτηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη ανακοίνωσε η Λανς, με τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα.

Ξανά στη Γαλλία ο Βίκτωρ Κλωναρίδης!

Ο 25χρονος επιθετικός, ο οποίος δεν υπολογιζόταν φέτος από τον Αντρέα Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τη Λανς, με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο, επιστρέφοντας έτσι στη συγκεκριμένη μετά το 2013 όταν και αγωνιζόταν στη Λιλ.

inner

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στη Γαλλία, ειδικά στον Βορρά. Είχα πάει στη Λιλ το 2012, όπου δεν έπαιξα πολύ, αλλά ήταν μία καλή εμπειρία για μένα και έμαθα πολλά πράγματα. Η Λανς είναι μία μεγάλη γαλλική ομάδα. Ο Αλέν Καζανοβά είναι ένας καλός προπονητής και μου ταιριάζει το 3-5-2 που παίζει», δήλωσε αρχικά ο Κλωναρίδης στην ιστοσελίδα της Λανς και πρόσθεσε:

«Το πιο σημαντικό είναι να νικάμε κάθε σαββατοκύριακο. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα με τις ικανότητές μου και ελπίζω όλα να πάνε καλά».

Για το που μπορεί να αγωνιστεί: «Μπορώ να παίξω τόσο δεξιά, όσο και αριστερά στην επίθεση. Η δύναμή μου είναι η ταχύτητα. Έχω καλή τεχνική και μπορώ να σκοράρω».

Για τον ίδιο: «Θεωρώ πως είμαι συμπαθητικό άτομο και ταπεινό. Είμαι άνθρωπος που του αρέσει να κάθεται σπίτι του με την οικογένεια και τους φίλους του. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα».

Για τον κόσμο: «Στην Ελλάδα οι οπαδοί είναι… τρελοί. Η ομάδα τους είναι πολύ σημαντική για εκείνους και υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα. Ακούς τον κόσμο να σε σπρώχνει, ειδικά στα εντός έδρας και αυτό σου δίνει περισσότερο κίνητρο να ιδρώσεις τη φανέλα. Ελπίζω και εγώ από τη μεριά μου να κάνω τον κόσμο χαρούμενο. Πάμε Λανς»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x