Stoiximan Super League

Στη λίστα και ο Άλκαρας

Ο Αντολίν Άλκαρας είναι το νέο όνομα που μπαίνει στη λίστα του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του βασικού στόπερ, αν και ο Μικαέλ Σιανί φαίνεται να είναι σε πρώτο πλάνο για τους «πράσινους».

Φαβορί για να αποτελέσει τον βασικό στόπερ που θα αποκτήσει ο Παναθηναϊκός στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο φαίνεται πως είναι ο Μικαέλ Σιανί.

Ο Γάλλος φέρεται να έχει ζητήσει λίγες ημέρες προθεσμία για να δώσει την τελική του απάντηση στο «τριφύλλι», αφού εξετάζει και τις υπόλοιπες προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σε προχωρημένο στάδιο, με τους «πράσινους» να προσφέρουν 600.000 ευρώ στον 31χρονο κεντρικό αμυντικό και άλλες 200.000 ευρώ από τα μπόνους επίτευξης στόχων. Η τελική απάντηση του παίκτη αναμένεται το αργότερο την Πέμπτη ή την Παρασκευή, και εκείνο που προκύπτει είναι συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης.

Ωστόσο, σημερινά δημοσίευμα αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Αντολίν Άλκαρας. Ο Παραγουανό στόπερ έμεινε ελεύθερος από την Έβερτον και έχει προταθεί στους «πράσινους», οι οποίοι εκείνη την περίοδο ήταν σε επαφή με τον Σίβοκ και τον Σπάχιτς.

Ο 32χρονος άσος έχει άλλη μία πρόταση από την ομάδα της πατρίδας του, τη Λιμπερτάδ για εξάμηνο συμβόλαιο, και ίσως να σημειωθούν εξελίξεις στην υπόθεσή του, εφόσον δεν προχωρήσει εκείνη του Σιανί.

Ο Άλκαρας, ο οποίος είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου, έχει αγωνιστεί σε Φιορεντίνα, Μπέιρα-Μαρ, Μπριζ, Γουίγκαν και Έβερτον. Είναι 24 φορές διεθνής και είχε αγωνιστέι με την Παραγουάη στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής το 2010, όταν και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης και αποκλείστηκε από την μετέπειτα πρωταθλήτρια κόσμου Ισπανία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x