Γερμανία

Στη λίστα με τους καλύτερους νεαρούς ποδοσφαιριστές ο Ρέτσος

Το αγγλικό περιοδικό «Four Four Two» έφτιαξε μια λίστα με τους 100 καλύτερους νεαρούς ποδοσφαιριστές στον κόσμο, με τον Παναγιώτη Ρέτσο να βρίσκεται στην ιδιαίτερα τιμητική 20η θέση!

Μια ακόμη σπουδαία -προσωπική- διάκριση για τον Παναγιώτη Ρέτσο. Ο Έλληνας αμυντικός συμπεριλήφθηκε από το αγγλικό περιοδικό «Four Four Two» στους 20 καλύτερους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, ανάμεσα στους 100 παίκτες που υπάρχουν στην λίστα, ο Ρέτσος καταλαμβάνει την 20η θέση και βρίσκεται πάνω από… βαρβάτα ονόματα όπως ο Μάρτιν Όντεγκααρντ της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Πάτρικ Κουτρόνε της Μίλαν.

«Γεννημένος στη Νότια Αφρική από Έλληνες γονείς, ο Ρέτσος φτιάχνει το όνομά του στη Γερμανία με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Ένας πολύπλευρος αμυντικός που έχει παίξει και ως φουλ μπακ παρά το γεγονός πως η θέση στην οποία αισθάνεται μεγαλύτερη άνεση είναι στο κέντρο της άμυνας, είναι 19 ετών, δυνατός στον αέρα, δυναμικός στα μαρκαρίσματα και έχει διάθεση να σπρώχνει το παιχνίδι στην επίθεση.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, έγινε η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία των Ελλήνων παικτών, όταν η Λεβερκούζεν διέθεσε 22 εκατ.ευρώ το καλοκαίρι.

Το highlight του είναι η εμφάνιση στη νίκη επί της Κύπρου (2-1) τον Οκτώβριο, αφού η Ελλάδα βρέθηκε ένα βήμα πριν από τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018» αναφέρεται στο μικρό σημείωμα για τον διεθνή στόπερ»
, αναφέρει το δημοσίευμα.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x