Stoiximan Super League

Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Άλτμαν

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του 22χρονου Ισραηλινού μεσοεπιθετικού τη Χάποελ Τελ Αβίβ, Όμρι Άλτμαν, ως μια λύση για το μέλλον.

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Πράσινη», λίγες μέρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος, ένα ακόμα όνομα φαίνεται πως βρίσκεται στην πράσινη λίστα. Ο λόγος για τον 22χρονο Ισραηλινό μεσοεπιθετικό, Όμρι Άλτμαν, ο οποίος ίσως μείνει ελεύθερος τις επόμενες μέρες.

Ο παίκτης φαίνεται να είναι στη λίστα, αλλά το μπέρδεμα έχει να κάνει με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του συλλόγου, το οποίο άλλαξε για να γλιτώσει η Χάποελ τη χρεοκοπία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, οι μισοί παίκτες να αποχωρήσουν και οι άλλοι μισοί να υπογράψουν προσωρινό συμβόλαιο. Μέχρι το τέλος του μήνα κάποιοι είτε θα επεκτείνουν τη συνεργασίες τους, είτε θα φύγουν ως ελεύθεροι. Εκτός του Παναθηναϊκού για τον ποδοσφαιριστή υπάρχει ενδιαφέρον από Ολλανδία και Ισπανία.

Ο Αλτμαν αγωνίζεται κυρίως ως δεξιός εξτρέμ, αλλά μπορεί να παίξει και πίσω από τον φορ, αλλά και αριστερά. Είναι ταχύς και φέτος μετράει 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, έχοντας 4 γκολ. Εχει παίξει στην Αγγλία και τη Φούλαμ για δυο χρόνια, αλλά μόνο στις ρεζέρβες και επέστρεψε στο Τελ Αβίβ το καλοκαίρι του 2014 για να παίξει στην Τίκβα και μετά στη Χάποελ.

«Τρέχει» για επιθετικό

Σε ό, τι έχει να κάνει με το θέμα του επιθετικού, ο Νίκος Λυμπερόπουλος τρέχει για να κλείσει την υπόθεση. Πάντα ψηλά στις προτιμήσεις είναι ο Σουηδός της Ράντερς, Ίσακ, αλλά υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες και οι διαπραγματεύσεις θα κορυφωθούν. Πρώτος στόχος είναι, όπως έχουμε ξαναγράψει ο φορ και στη συνέχεια ο εξτρέμ.

Επιστροφή Μολέδο

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «πράσινοι» επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις, μετά το διήμερο ρεπό που είχαν και αρχίζουν προετοιμασία για το ματς με τον Λεβαδειακό. Ο Ροντρίγκο Μολέδο θα είναι στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη, όπως και ο Γιώργος Κουτρουμπής, που δεν έπαιξε στην Κέρκυρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x