Σκωτία

Στη Χαρτς ο Τάσος Αυλωνίτης

Ποδοσφαιριστής της Χαρτς πρέπει να θεωρείται ο Τάσος Αυλωνίτης, που συμφώνησε με τη διοίκηση του σκωτσέζικου συλλόγου για συμβόλαιο έξι μηνών, σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού βρισκόταν σε αναζήτηση ομάδας από την ευρωπαϊκή αγορά, ενώ είχε απορρίψει περιπτώσεις ελληνικών συλλόγων, που έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Ως γνωστόν, ο Τάσος Αυλωνίτης έμεινε ελεύθερος από τους «ερυθρόλευκους» τον περασμένο Σεπτέμβριο και το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στο στάδιο της επανένταξης μετά τον τραυματισμό του.

Η ομάδα του Εδιμβούργου έδειξε το πιο «ζεστό» ενδιαφέρον για την περίπτωση του 27χρονου στόπερ και οι δύο πλευρές δεν άργησαν να έρθουν σε συμφωνία για συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο παίκτης βρίσκεται ήδη στη Σκωτία, υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Πλέον, απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του στη Χαρτς.

Πέρα από το ενδιαφέρον αρκετών ελληνικών ομάδων, κρούσεις υπήρχαν και από συλλόγους της Γερμανίας, της Αγγλίας, της Τουρκίας, της Αυστρίας και της Σουηδίας. Ωστόσο, ο Τάσος Αυλωνίτης επέλεξε τη Χαρτς, η οποία τον απέκτησε για να δώσει άμεσα λύσεις στο κέντρο της άμυνας. Να θυμίσουμε ότι στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια με την Στουρμ Γκρατς στο πρωτάθλημα της Αυστρίας, όντας από τους πιο σταθερούς σε απόδοση ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Σωτήρης Ταμπάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x