Αγγλία

Στην «αντεπίθεση» ο Ντιέγκο Κόστα – «Μου συμπεριφέρονται σαν εγκληματία»!

Βαριές κατηγορίες από τον Ντιέγκο Κόστα σε βάρος της Τσέλσι αλλά και του Αντόνιο Κόντε, εκφράζοντας δημόσια την επιθυμία του να μεταγραφεί στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται από τον Αντόνιο Κόντε και δεν προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα της Τσέλσι, ο Ντιέγκο Κόστα παραμένει «δέσμιος» στους Λονδρέζους, καθώς δεν έχει βρεθεί ο τρόπος με τον οποίο θα παραχωρηθεί σε κάποια ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος έχει πολιτογραφηθεί Ισπανός, έσπασε τη σιωπή του, περνώντας ουσιαστικά στην αντεπίθεση και εξαπέλυσε βαριές κατηγορίες σε βάρος των «μπλε» και του Ιταλού προπονητή.

«Με θέλουν να κάνω προπόνηση με τις ρεζέρβες. Δεν θα μου επέτρεπαν την είσοδο στα αποδυτήρια της πρώτης ομάδας και δεν θα είχα καμία επαφή με τους συμπαίκτες μου. Δεν είμαι εγκληματίας. Δεν νομίζω πως είναι σωστό μετά από όσα έχω κάνει να μου συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο. Εάν θέλουν να μου βάλουν πρόστιμο, ας το κάνουν. Ξέρετε πως ο προπονητής δεν με θέλει. Περιμένω από την Τσέλσι να με αφήσει ελεύθερο. Δεν ήθελα να φύγω. Ήμουν χαρούμενος. Όταν όμως δεν σε θέλει ο προπονητής, πρέπει να φύγεις», τόνισε μεταξύ άλλων ο διεθνής άσος στην εφημερίδα «Daily Mail».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x