Super League 2

Στην ΑΕΛ ο Ναβάρο

Στα «βυσσινί» ο Τσίμο Ναβάρο. Ο Ισπανός επιθετικός, που έχει περάσει από τον Αστέρα Τρίπολης, Καλλονή, Λεβαδειακό και Τρίκαλα ανακοινώθηκε από την ΑΕΛ

Συμβόλαιο συνεργασίας υπέγραψε με την ΑΕΛ ο Τσίμο Ναβάρο, όπως ανακοίνωσαν η ΠΑΕ. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής ήρθε πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2011 για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης στον οποίο αγωνίστηκε για τρεις σεζόν, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα της Καλλονής, του Λεβαδειακού και των Τρικάλων, όπου πήγε στο δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση για δύο χρόνια του Χοακίν (Τσίμο) Ναβάρο.

Ο Ναβάρο είναι Ισπανός, 27 ετών και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί στην Ισπανική Βαλένθια για 5 χρόνια, στην Ισπανική Έλτσε για 1 χρόνο, στον Αστέρα Τρίπολης για 3 χρόνια, στην Καλλονή για 1 χρόνο, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρώτο μισό αυτής στον Λεβαδειακό και στο δεύτερο μισό στα Τρίκαλα.

Ο Τσίμο Ναβάρο αγωνίζεται στη θέση του περιφερειακού κυνηγού και στις Ισπανικές ομάδες που αγωνίστηκε έχει παίξει και ως δεξί μπακ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει τον μάνατζερ του παίκτη και παλαιό παίκτη της ΑΕΛ Βέλα Τζούνιορ, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα στο να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x