Ισπανία

Στην αφετηρία Ζιζού και Ερνέστο για τον τίτλο της La Liga

Από τη μία ο «βασιλιάς» Ζιντάν και από την άλλη ο ταπεινός εργάτης, ο «μέρμηγκας» Ερνέστο. Όλα είναι έτοιμα για την πρώτη σέντρα στη La Liga και τη μεγάλη μάχη των Μπάρτσα-Ρεάλ για τον τίτλο.

Όλα είναι έτοιμα για την πρώτη σέντρα στη La Lige, με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπαρτσελόνα να είναι έτοιμες και φέτος να δώσουν τη μάχη – μόνες τους – για τον τίτλο.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, από τη μία, έχει αποδείξει ότι αυτός είναι ο άνθρωπος που θα περάσει τη «βασίλισσα» στη νέα εποχή. Πρωταθλητής Ισπανίας, δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης, υπερπρωταθλητής της «Γηραιάς Ηπείρου» και πριν από μερικές μέρες, υπερπρωταθλητής Ισπανίας. Ο «Ζιζού» έχει δώσει το στίγμα του και είναι έτοιμος από θέση ισχύος να βάλει πλώρη για την κούπα.

Από την άλλη, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ανέλαβε την ηλεκτρική καρέκλα της Μπάρτσα, που από τις πρώτες μέρες κάνει... τζιζ. Μετά την αποχώρηση του Νεϊμάρ, το θέμα στο οποίο αναλώθηκαν άπαντες στη Βαρκελώνη, όλο το καλοκαίρι, ήρθαν οι δύο πρώτες σφαλιάρες από τη Ρεάλ στο Super Cup και η γκρίνια ξεκίνησε πριν ξεκινήσει καν η χρονιά. Ο «μέρμηγκας» έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι είναι ένας σπουδαίος εργάτης που ξέρει να το δείχνει. Στην πρόκληση της καριέρας του, καλείται να ανεβάσει την Μπάρτσα στην κορυφή.

Όσον αφορά την πρεμιέρα, η πρωταθλήτρια Ρεάλ, αντιμετωπίζει στο «Ριαθόρ» τη Λα Κορούνια, ενώ η Μπάρτσα υποδέχεται στο «Νόου Καμπ» τη Ρεάλ Μπέτις. Τη νεοφώτιστη Τζιρόνα αντιμετωπίζει η Ατλέτικο, ενώ ξεχωριστό αναμένεται το ματς της Σεβίλλης με τη Βιγιαρεάλ. Δύσκολη αποστολή απέναντι στη Χετάφε για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Europa League, Μπιλμπάο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Παρασκευή 18/8

Λεγανές – Αλαβές (21.15)
Βαλένθια – Λας Πάλμας (23.15)

Σάββατο 19/8

Θέλτα – Ρεάλ Σοσιεδάδ (19.15)
Τζιρόνα – Ατλέτικο (21.15)
Σεβίλλη – Εσπανιόλ (23.15)

Κυριακή 20/8

Μπιλμπάο – Χετάφε (19.15)
Μπαρτσελόνα – Μπέτις (21.15)
Λα Κορούνια – Ρεάλ Μαδρίτης (23.15)

Δευτέρα 21/8

Λεβάντε – Βιγιαρεάλ (21.15)
Μάλαγα – Έιμπαρ (23.00)

Η επόμενη (2η) αγωνιστική

Παρασκευή 25/8

Σοσιεδάδ – Βιγιαρεάλ
Μπέτις – Θέλτα

Σάββατο 26/8

Αλαβές – Μπαρτσελόνα
Τζιρόνα – Μάλαγα
Λεβάντε – Λα Κορούνια
Λας Πάλμας – Ατλέτικο

Κυριακή 27/8

Εσπανιόλ – Λεγανές
Έιμπαρ – Μπιλμπάο
Χετάφε – Σεβίλλη
Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x