Stoiximan Super League

Στην Αγγλία ο Μιλιβόγεβιτς, «παράθυρο» για μεταγραφή από Ολυμπιακό

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς πέταξε χθες βράδυ για Λονδίνο και σήμερα ολοκληρώνεται η μετακίνησή του στην Κρίσταλ Πάλας. Το μικρό «παράθυρο» για μεταγραφή τελευταίας στιγμής από τον Ολυμπιακό.

Ολοκληρώνεται μέσα στη μέρα η πώληση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στην Κρίσταλ Πάλας, που έχει συμφωνηθεί ουσιαστικά από το μεσημέρι της Δευτέρας. Από τη στιγμή που επετεύχθη το deal του Ολυμπιακού με την αγγλική ομάδα, ο Σέρβος μέσος κλήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ για τα περαιτέρω και το βράδυ της Δευτέρας πέταξε για το Λονδίνο. Σήμερα θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει αφήσει να διαρρεύσει το παραμικρό για το ποσό που θα λάβει στα ταμεία του, ωστόσο τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως αυτό προσεγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ και με τα μπόνους που έχουν οριστεί μπορεί και να τα ξεπεράσει. Επίσης δεν έχει εξακριβωθεί αν τελικά οι «ερυθρόλευκοι» θα διατηρήσουν ένα ποσοστό μεταπώλησης (αξίωναν 20%). Το βέβαιο είναι πως ο 25χρονος άσος θα είναι οικονομικά κερδισμένος, καθώς οι αποδοχές του θα ξεπεράσουν το 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο, θα είναι δηλαδή περίπου διπλάσιες από τα χρήματα που εισέπραττε στην Ελλάδα.

Όσο υπάρχει ανοιχτό μεταγραφικό «παράθυρο» δεν είναι απίθανο ο Ολυμπιακός να προχωρήσει σε προσθήκη της τελευταίας στιγμής, αν και στην παρούσα φάση το επικρατέστερο σενάριο είναι να μείνει ως έχει. Φαίνεται πως δεν υπάρχει καμία σκέψη για αμυντικό χαφ (το σενάριο άμεσης ένταξης του Μανώλη Σιώπη στο ρόστερ διαψεύδεται από τον Πανιώνιο) και το κενό του «Μίλι» θα καλυφθεί εκ των έσω (με Καμπιάσο, Ρομαό, Μπουχαλάκη, ακόμη και Ρέτσο υποψηφίους), ενώ υπάρχει ένα ενδεχόμενο για απόκτηση στόπερ, που πολλοί-ωστόσο-συνδέουν με πιθανή πώληση του Μανουέλ Ντα Κόστα.

Υπενθυμίζεται πως από τα ξημερώματα βρίσκεται στην Αθήνα ο Χουάν Κάρλος Παρέδες, ο 29χρονος δεξιός μπακ από τον Ισημερινό που έρχεται από τη Γουότφορντ (δανεικός με οψιόν αγοράς) για να παρέχει μια καλή εναλλακτική λύση στον Ντιόγο Φιγκέιρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x