Super League 2

Σιμόες: «Ξέρω για την… ΑΕΚάρα» (Web TV)

Γνώστης του μεγέθους της ΑΕΚ και έτοιμος να κατακτήσει τίτλους μαζί της δήλωσε ο Αντρέ Σιμόες. Το sport-fm.gr βρέθηκε στην άφιξη του ενθουσιασμένου Πορτογάλου στην Αθήνα για χάρη της «Ένωσης».

Τον δικό της… Εσιέν (που έχει πολλούς λόγους να πιστεύει ότι θ’ αποδειχθεί εφάμιλλος του κανονικού) υποδέχθηκε η ΑΕΚ.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ο Αντρέ Σιμόες έκανε αυτό που είχε προαναγγείλει εδώ και αρκετό καιρό κι έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό της «Ένωσης».

inner

«Η ΑΕΚ είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία, που την ξέρει πολύς κόσμος, ενώ είναι πολύ σημαντική για το ελληνικό ποδόσφαιρο», δήλωσε αρχικά ο Αντρέ Σιμόες και πρόσθεσε αναφερόμενος στον εαυτό του:

«Είμαι μαχητής στο γήπεδο και υπόσχομαι να παλεύω μέχρι το τελευταίο λεπτό σε κάθε παιχνίδι για να μπορέσει να πάρει η ΑΕΚ τους τίτλους που αξίζει».

Τέλος, ο Πορτογάλος ερωτήθηκε για το αν γνωρίζει κάτι να πει στα ελληνικά και αρκέστηκε στο λιτό πλην ενθουσιώδες: «ΑΕΚάρα»!

Ο Σιμόες έφτασε με την κοπέλα του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου τον περίμεναν αρκετά Μέσα, συμπεριλαμβανομένου του sport-fm.gr και φυσικά ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημάτος και ο τεχνικός διευθυντής, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Από ‘κει αναχώρησε έπειτα για το ξενοδοχείο που θα μείνει και από την Τρίτη θ’ αρχίσει να… μυείται στην κιτρινόμαυρη καθημερινότητα, πηγαίνοντας στα Σπάτα για να δει τις εγκαταστάσεις και να γνωρίσει φυσικά τον νέο προπονητή και τους συμπαίκτες του.



Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x