Stoiximan Super League

Στην αναμονή για Πελεγκρίνο ο Ολυμπιακός

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει στο sportfm.gr για τα δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή για την πιθανότητα να αναλάβει τα ηνία του Ολυμπιακού ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο.

Η δήλωση που έκανε ο προπονητής της Αλαβές, Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο, μετά τον τελικό το Κυπέλλου κόντρα στην Μπαρτσελόνα, δεν «έριξε φως» σε ότι αφορά την ομάδα στην οποία θα εργάζεται τη νέα σεζόν ο 46χρονος προπονητής. Ήταν επί της ουσίας μια τοποθέτηση που αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και την παραμονή του λατινοαμερικάνου προπονητή στον πάγκο της Αλαβές.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να περιμένει την ανακοίνωση της απόφασης του Πελεγκρίνο, γνωρίζοντας πως έχει κάνει μια εξαιρετική πρόταση στον νεαρό προπονητή. Είναι σίγουρο πως τα λεφτά που δίνουν οι Πειραιώτες στον κόουτς της Αλαβές δεν μπορεί να τα δώσει κάποια από τις άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Πελεγκρίνο κι αυτό είναι σίγουρα ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Πελεγκρίνο έχει δεσμευτεί να απαντήσει στους πρωταθλητές Ελλάδας μέχρι την Τετάρτη, καθώς οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού έχουν διαμηνύσει στον Αργεντινό τεχνικό, πως δεν έχουν περιθώρια να περιμένουν περισσότερο. Όλοι λοιπόν στο μεγάλο λιμάνι είναι στην αναμονή περιμένοντας την απάντηση του Λατινοαμερικανού προπονητή. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι τις δύο τελευταίες μέρες όλα κινούνται γύρω απ' το όνομα του Πελεγκρίνο για τον πάγκο του Ολυμπιακού κι αυτό σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή οι “ερυθρόλευκοι” δεν μιλούν με άλλον προπονητή. Περιμένουν την απάντηση του 46χρονου κόουτς της Αλαβές κι αν τα νέα δεν είναι θετικά, τότε θα προχωρήσουν στο plan B με Λεμονή ή Λουτσέσκου.

Τα λεφτά για Ομάρ
Η συμφωνία του Μάρκο Σίλβα με τη Γουότφορντ είναι πολύ πιθανό να δρομολογήσει εξελίξεις στο μέλλον του Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος φυσικά δε θα μείνει στη Χαλ μετά τον υποβιβασμό της αγγλικής ομάδας. Το θέμα βέβαια είναι τι χρήματα είναι διατεθειμένη να προσφέρει η ομάδα του Λονδίνου για να εντάξει στο δυναμικό της τον Νορβηγό μπακ. Το σίγουρο είναι πως αυτή τη φορά οι πρωταθλητές Ελλάδος δε συζητούν το ενδεχόμενο δανεισμού, αλλά την πώληση του παίκτη. Η οψιόν που υπήρχε με τη Χαλ ήταν ύψους εφτά εκ. ευρώ, αλλά οι πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν πως η Γουότφορντ θέλει να πάρει τον παίκτη αλλά με λιγότερα χρήματα. Όλα πλέον είναι θέμα διαπραγμάτευσης και η αίσθηση που υπάρχει είναι πως οι “ερυθρόλευκοι” μπορούν να βάλουν στα ταμεία τους περίπου 5 εκ. ευρώ, καθώς θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι ο Μάρκο Σίλβα θα επιμείνει για την απόκτηση του Νορβηγού μπακ. Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο επιστροφής του Βασίλη Τοροσίδη στον Ολυμπιακό, μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν ότι καλύτερο για τους πρωταθλητές Ελλάδας για πολλούς μάλιστα λόγους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x