Ισπανία

Στην αποστολή της Ρεάλ ο «κακομαθημένος»

Εσχάτως είχαν φουντώσει οι φήμες ότι φέρεται σαν κακομαθημένος. Ο Ζινεντίν Ζιντάν τον άφηνε στον πάγκο της β’ ομάδας. Παρόλα αυτά, ο 16χρονος Μάρτιν Όντεγκααρντ μπήκε πρώτη φορά σε αποστολή της Ρεάλ.

Η συμπεριφορά του -σε εξωαγωνιστικό επίπεδο τουλάχιστον- δεν έδειχνε η ιδανική.

Όλο και πλήθαιναν το τελευταίο διάστημα οι πληροφορίες ότι ο Μάρτιν Όντεγκααρντ δεν είναι ακριβώς υπόδειγμα στις υποχρεώσεις του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παρόλα αυτά ο 16χρονος μεσοεπιθετικός (η απόκτηση του οποίου έναντι 3 εκατ. ευρώ και 100.000 ευρώ εβδομαδιαίως έκανε σάλο) θ’ αρχίσει να ζει εντονότερα το όνειρο της «βασίλισσας».

Μπορεί λοιπόν ο Ζινεντίν Ζιντάν να μην τον συμπεριλάμβανε στην ενδεκάδα της β’ ομάδας (και οι φήμες να έλεγαν ότι ευθυνόταν γι’ αυτό η συμπεριφορά του σαν «κακομαθημένος» αλλά και οι παρεμβάσεις του πατέρα του) ωστόσο ο νεαρός Νορβηγός έκανε το πρώτο βήμα για να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ σε επίσημο παιχνίδι. Κι αυτό διότι ο Κάρλο Αντσελότι τον συμπεριέλαβε για πρώτη φορά σε αποστολή για το παιχνίδι με την Αλμερία.

Όπως και να ‘χει, ο μικρός δείχνει να έχει καλές σχέσεις με τα αστέρια της ομάδας, κάτι που αποδεικνύεται και από το χαβαλέ που του έκανε στην προπόνηση ο Κριστιάνο Ρονάλντο.



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x