Κύπελλο Ελλάδας

Στην αποστολή του Ολυμπιακού ο Μιραλάς!

Με το καλημέρα… τζούρα Μιραλάς στον Ολυμπιακό! Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός συμπεριλήφθη στην αποστολή των πρωταθλητών για τον επαναληπτικό με τον Πλατανιά και πιθανότατα θα τον ξαναδούμε με τα ερυθρόλευκα

Με… όλα τα «όπλα» του θα παραταχθεί στον αυριανό επαναληπτικό Κυπέλλου κόντρα στον Πλατανιά ο Ολυμπιακός!

Κι όταν λέμε όλα, εννοούμε και τον Κέβιν Μιραλάς!

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή του στο λιμάνι, ο Βέλγος μεσοεπιθετικός συμπεριλήφθη στην παρθενική αποστολή του Όσκαρ Γκαρθία και πιθανότατα να τον ξαναδούμε στα γήπεδα με τα ερυθρόλευκα.

«Μέσα» βρίσκεται και ο έτερος νεοαποκτηθείς, Εχσάν Χατζισαφί, ο οποίος λογικά θα κάνει ντεμπούτο, δεδομένου πως έμεινε εκτός ο Κούτρης για να πάρει ανάσες (και λόγω του ότι στο Κύπελλο οι ομάδες είναι «υποχρεωμένες» να έχουν μαζί τους και πιτσιρικάδες).

Εξω και οι Φορτούνης-Ένγκελς για να ξεκουραστούν, όπως και ο Οφόε που είναι τραυματίας.

Υπενθυμίζεται πως στο πρώτο ματς, στα Χανιά, ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει 2-0 και ουσιαστικά είναι... ήδη στους «8» του θεσμού.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Φιγκέιρας, Ζιλέ, Χατζισαφί, Ανσαριφάρντ, Μάριν, Μάρτινς, Μιραλάς, Νικολάου, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Σκαφίδας, Ταχτσίδης, Βρουσάι, Βούκοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x