Stoiximan Super League

Στην Αθήνα ξανά για Μολέντο ο Μίχελ!

Τελευταία… επεισόδια στο «σίριαλ» Μολέντο! Όπως αναμενόταν, ο Λούμπος Μίχελ ταξίδεψε ξανά στην Αθήνα, για να επισπεύσει τις διαδικασίες του δανεισμού του Βραζιλιάνου από τον Παναθηναϊκό στον ΠΑΟΚ!

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα του Ροντρίγκο Μολέντο -είτε τελειώσει με τον έναν, είτε με τον άλλον τρόπο!

Μετά το ραντεβού που είχε ο παίκτης, σήμερα (16/1) το πρωί, με τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, με τους δύο άνδρες να συζητούν για το πώς έχει η κατάσταση, αλλά δίχως να καταλήγουν κάπου, αναμένονταν και επαφή ανθρώπου του Παναθηναϊκού με άτομο του ΠΑΟΚ, προκειμένου να προχωρήσει η υπόθεση.

Άλλωστε, το θέμα του Μολέντο έχει «τραβήξει» αρκετά, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι και άλλη ομάδα έχει ενδιαφερθεί για τον παίκτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο ίδιος ο αθλητικός διευθυντής του «δικεφάλου», Λούμπος Μίχελ, ταξίδεψε ξανά, για δεύτερη φορά, στην Αθήνα (υπάρχει φημολογία πως βρίσκεται, ήδη, στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ), για να επισπεύσει τις διαδικασίες του δανεισμού του 30χρονου στόπερ από το «τριφύλλι».

Και αυτό, διότι στον ΠΑΟΚ θέλουν να «τρέξουν» τη διαδικασία (που θεωρούν, εξάλλου, πως έχει καθυστερήσει χαρακτηριστικά), ειδικά μετά τη νέα πρόταση της Ιντερνασιονάλ, για να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο νωρίτερα από το καλοκαίρι…

Όπως γίνεται κατανοητό, οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x