Αγγλία

Στην εντατική ο Γκριβς

Στην μονάδα εντατικής θεραπείας λόγω σοβαρού εγκεφαλικού επεισοδίου νοσηλεύεται από την Κυριακή ο παλαίμαχος άσος της Τότεναμ και της εθνικής Αγγλίας, Τζίμι Γκριβς.

Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη ο θρύλος της Τότεναμ και δεινός στράικερ της εθνικής Αγγλίας, Τζίμι Γκριβς, ο οποίος νοσηλεύεται από την Κυριακή σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

O Γκριβς είναι ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Τότεναμ (268 γκολ) και της κορυφαίας κατηγορίας στην Αγγλία (357 γκολ), ενώ είναι τέταρτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής ομάδας της χώρας (44 γκολ σε 57 εμφανίσεις), με την οποία κατέκτησε το 1966 το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μέσω ανακοίνωσή της, η οικογένειά του γνωστοποίησε την κατάσταση της υγείας του 75χρονου και ζήτησε από τον κόσμο να σεβαστεί τις δύσκολες στιγμές που βιώνει.

Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση αναφέρει: «Η σύζυγός του και τα τέσσερα παιδιά του έχουν ζητήσει προστασία της ιδιωτικής τους ζωής κατά τη διάρκεια αυτής της ανησυχητικής στιγμής για την οικογένεια. «Ο Τζίμι είχε ένα μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο το 2012, αλλά φάνηκε το πρόβλημα να έχει αποκατασταθεί πλήρως».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x