Stoiximan Super League

«Στην Ελλάδα για Μπεν ο Ερυθρός Αστέρας»

Στην Ελλάδα προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο απόκτησης του Μοχάμεντ Μπεν βρίσκεται ο Γενικός Διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Ζβέζνταν Τέρζιτς.

Την απόκτηση του Μοχάμεντ Μπεν ενόψει του επόμενου καλοκαιριού εξετάζει η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα, όπου είναι προπονητής ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η σερβική ιστοσελίδα ''mozzart.com'', ο γενικός διευθυντής της ομάδας του Βελιγραδίου, Ζβέζνταν Τέρζιτς βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα προκειμένου να συζητήσει με τον ποδοσφαιριστή από τις Κομόρες και να μάθει τις προθέσεις του σε ένα ενδεχόμενο deal.

Όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ, η πρόταση του Αστέρα προς τον 28χρονο επιθετικό περιλαμβάνει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας το οποίο μαζί με τα μπόνους «εκτοξεύει» τις συνολικές απολαβές του στα 1,7 εκατ. ευρώ συνολικά.

Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Μπεν καθώς ζεστό ενδιαφέρον έχει επιδείξει και η πολωνική Λεχ Πόζαν, η οποία του προσφέρει καλύτερες αποδοχές σε σύγκριση με το συμβόλαιο που έχει τώρα με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x