Όσο περνάει ο καιρός τα οικονομικά προβλήματα στον Παναθηναϊκό θα προκύπτουν ένα-ένα και όπως φαίνεται ένα εξ αυτών είναι και οι απαιτήσεις που αξιώνει η Μπόκα Τζούνιορς από τη μεταγραφή του Αντρές Τσάβες.

Ιθύνοντες του συλλόγου της Αργεντινής που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για το φιλικό παιχνίδι με τον Άρη αναμένεται να εκμεταλλευτούν την επίσκεψή τους στη χώρα μας προκειμένου να συζητήσουν με μέλη της διοίκησης του «τριφυλλιού» για το τι μέλλει γενέσθαι με τα χρήματα που τους οφείλονται για την παραχώρηση του 26χρονου επιθετικού.

Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Εζεκιέλ Σόσα, μέσω twitter, τονίζοντας ότι ποτέ δεν πληρώθηκε η δόση που έπρεπε να πληρώσουν οι «πράσινοι».

Όπως ανέφεραν τα ρεπορτάζ κατά την περίοδο του καλοκαιριού, ο Παναθηναϊκός πρέπει να πληρώσει 1,3 εκατ. ευρώ σε Μπόκα και Μπάνφιλντ (650.000 ευρώ σε κάθε ομάδα) και τον Οκτώβρη ήταν να καταβάλλει 500.000 ευρώ στις δύο ομάδες της χώρας.


Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ