Stoiximan Super League

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Παρέδες (pics)

Πάτησε Ελλάδα τα ξημερώματα της Τρίτης ο Χουάν Κάρλος Παρέδες. Ο 29χρονος μπακ θα αποτελέσει την τρίτη χειμερινή μεταγραφή του Ολυμπιακού και πρόκειται να δώσει λύσεις στο δεξί άκρο της άμυνας.

Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Χουάν Κάρλος Παρέδες. Ο δεξιός μπακ της Γουότφορντ θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού που είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει την τρίτη του χειμερινή προσθήκη μετά από αυτές των Καρίμ Ανσαριφάρντ και Αλί Σισοκό.

Ο 29χρονος παίκτης από το Εκουαδόρ έφθασε στην Ελλάδα λίγο μετά τις 03:30 και πλέον απομένουν τα τυπικά ώστε να γίνει ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών που προχωρούν σε αυτήν την κίνηση ύστερα από επιθυμία του Πάουλο Μπέντο και θα αποτελέσει μια επιπλέον λύση στη θέση του δεξιού μπακ (έχει αγωνιστεί και πιο μπροστά) μετά τον Φιγκέιρας και ενώ πρόσφατα αποχώρησε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί για λογαριασμό της Χαλ που τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού.

inner

inner

inner

inner

Τη φετινή σεζόν ο παίκτης από τον Ισημερινό δεν ήταν στα βασικά πλάνα του Βάλτερ Ματσάρι και δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο ματς. Στο παρελθόν έχει περάσει από Γρανάδα, αλλά και από συλλόγους της πατρίδας του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x