Stoiximan Super League

Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Εμποκού! (pics)

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο Πολ Ζοσέ Εμποκού προσγειώθηκε στην χώρα μας και την Τρίτη ολοκληρώνει την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ακόμα ένα «γρανάζι» μπαίνει στην μηχανή του Παναθηναϊκού!

Μέσω Βρυξελλών και λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο Πολ Ζοσέ Εμποκού αφίχθη στην χώρα μας, προκειμένου μέσα στην μέρα να ολοκληρώσει την μεταγραφή του και να ντυθεί επισήμως στα πράσινα (δανεικός για μία σεζόν με οψιόν αγοράς).

inner

Ύστερα από σχεδόν τέσσερις ώρες ταξιδιού, ο Κονγκολέζος μεσοεπιθετικός προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και πλέον αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο 24χρονος άσος ήταν ο «εκλεκτός» του Αντρέα Στραματσόνι, καθώς εδώ… και μήνες τον ήθελε στον Παναθηναϊκό. Κάτι που τελικά συνέβη και σήμερα θα «σφραγιστεί» το deal.

inner

Υπενθυμίζεται πως εκκρεμεί η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την απόκτηση του Σαμπά, όπως και η άφιξη του Κουλιμπαλί στην Αθήνα (λογικά κατά τη διάρκεια της Τρίτης) για να ολοκληρώσει κι αυτός από την μεριά του, την μεταγραφή του. Κάτι που σημαίνει πως το τριφύλλι θα φτάσει συνολικά τις δέκα μεταγραφές, μετά τους Ιβανόφ, Ιμπάρμπο, Χουλτ, Λεντέσμα, Ρέις, Γουακάσο και Ρινάλντι.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x