Europa League

Στην Ελλάδα με απουσίες η Ριέκα

Με δύο σοβαρές απουσίες αναμένεται να παραταχθεί κόντρα στην ΑΕΚ η Ριέκα καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι Μίσιτς και Έμπερ.

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η Ριέκα με αφορμή την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο προπονητής των Κροατών, Ματίας Κεκ, είναι αναγκασμένος να κάνει τα πλάνα του για το παιχνίδι με την Ένωση χωρίς να υπολογίζει σε δύο βασικές μονάδες.

Συγκεκριμένα εκτός έμειναν, οι Γιόσεπ Μίσιτς (τιμωρημένος) αλλά και ο Έμπερ (σκόρερ στο ματς της Ριέκα με τον Ολυμπιακό), ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

«Παίζουμε μόνο για τη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και έτσι δεν πρέπει να μας επηρεάσει καμία αλλαγή. Το μόνο που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι το πώς θα πάρουμε τη νίκη με κάθε κόστος, όμως πρώτα από όλα πρέπει να βρούμε και πάλι το καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο και στη συνέχεια να κοιτάξουμε το αποτέλεσμα» ήταν τα λόγια του αμυντικού τον Κροατών, Γιόσιπ Ελέζ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x