Γερμανία

Στην Γκλάντμπαχ ο Γιάνικ Βέστεργκααρντ

Την τρίτη της φετινή μεταγραφή πραγματοποίησε η Μπορούσια Γκλάντμπαχ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάνικ Βέστεργκααρντ. Πενταετές το συμβόλαιο του Δανού, που κόστισε περί τα 14 εκατ. ευρώ.

Μετά το κέντρο και την απόκτηση των Τόμπιας Στρομπλ και Κριστόφ Κράμερ, η Μπορούσια Γκλάντμπαχ στρέφεται στην ενίσχυση της αμυντικής γραμμής.

Ο γερμανικός σύλλογος παρουσίασε με κάθε επισημότητα τον Γιάνικ Βέστεργκααρντ, με τον πανύψηλο διεθνή κεντρικό να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

«Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με φιλοδοξίες και ελπίζω ότι μπορώ να την βοηθήσω να πετύχει. Ήταν η σωστή στιγμή για τη μεταγραφή, νιώθω έτοιμος για αυτό το βήμα και ανυπομονώ να παίξω στην Ευρώπη», δήλωσε ο Βέστεργκααρντ.

«Τον είχα δει σε ένα ματς με την Κ19 της Δανίας και είπα από μέσα μου ότι μπορεί να γίνει ένας πολύ ενδιαφέρον παίκτης. Είμαι χαρούμενος που θα τον έχουμε μαζί μας και που δώσαμε για τα δεδομένα μας ένα εξαιρετικό ποσό για να τον κάνουμε δικό μας (14 εκατ.)».

Στα 23 του χρόνια, ο δίμετρος Δανός μπακ ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπρόντμπι, έκανε όμως το επαγγελματικό του ντεμπούτο με την Χόφενχαϊμ πριν από πέντε χρόνια. Πέρυσι πήρε μεταγραφή στη Βέρντερ Βρέμης, ολοκληρώνοντας τη σεζόν με 38 συμμετοχές και 3 γκολ.

Αυτή ήταν η τρίτη μεταγραφή των «πουλαριών», που είχαν βάλει ήδη στη μηχανή τους τον 26χρονο αμυντικό μέσο Τόμπιας Στρομπλ (ελεύθερος από την Χόφενχαϊμ) και τον 25χρονο επίσης αμυντικό μέσο Κριστόφ Κράμερ από την Μπάγερ Λεβερκούζεν (15 εκατ. ευρώ).







Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x