Ισπανία

Στην… γωνία για Πέπε οι Μάντσεστερ Σίτι και Παρί

Ο Πέπε έριξε… πόρτα στην Κίνα και οι Σίτι και Παρί «γλυκοκοιτάζουν» την περίπτωση του Πορτογάλου αμυντικού της Ρεάλ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Το ότι ο Πέπε θα αφήσει το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» το ερχόμενο καλοκαίρι ήταν εδώ και καιρό γνωστό, όμως όπως φαίνεται θα αλλάξει ο… προορισμός.

Ο Πορτογάλος αμυντικός φερόταν να έχει συμφωνήσει με την κινέζικη Hebei China Fortune, όμως εν τέλει αποφάσισε να μείνει στην Ευρώπη, αφήνοντας τα 12 εκατομμύρια ετησίως που του προσέφεραν οι Κινέζοι.

Μεγάλο ρόλο στην αλλαγή… ρότας του 34χρονου αμυντικού φαίνεται πως έπαιξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, ο οποίος ενημέρωσε τον ποδοσφαιριστή πως η επικείμενη μετακίνησή του στην Κίνα θα έθετε σε αμφισβήτηση την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Την εξέλιξη αυτή παρακολουθούν με ενδιαφέρον οι Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν, οι οποίες σύμφωνα με την Marca έχουν στα υπ’ όψιν τους τον Πορτογάλο σε περίπτωση που αποχωρήσει οριστικά.

Θυμίζουμε πως ο Πέπε αποφάσισε να φύγει απ’ την Ρεάλ Μαδρίτης παρότι αποτελεί βασικό «γρανάζι» στην… μηχανή των «μερένχες» καθώς δεν του προσέφεραν το διετές συμβόλαιο που επιθυμούσε, χωρίς να αποκλείεται ωστόσο το ενδεχόμενο να υπάρξει κρούση απ’ τους ανθρώπους των Μαδριλένων για νέες συζητήσεις. Κι αυτό γιατί σίγουρα ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν… τρελαίνεται στην σκέψη να έχει του χρόνου αντίπαλο τον Πορτογάλο στο Champions League.

Από εκεί και πέρα, είναι σαφές πως οι Σίτι και Παρί δεν μπορούν να «αγγίξουν» τα χρήματα που προσέφερε στον Πέπε η Hebei, όμως δεν θα είχαν πρόβλημα να του δώσουν το διετές συμβόλαιο που επιθυμεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x