Ιταλία

Στην ιταλική Ρετζιάνα ο Δέλλας!

Επιστρέφει στην Ιταλία ο Τραϊανός Δέλλας, αυτήν τη φορά ως προπονητής! Ο Έλληνας τεχνικός συμφώνησε σε όλα με τη Ρετζιάνα (τρίτης κατηγορίας) και την Πέμπτη θα ανακοινωθεί και επίσημα!

Στη μικρή -η αλήθεια είναι- λίστα Ελλήνων προπονητών, που… βγάζουν το ψωμί τους στο εξωτερικό, αναμένεται, εκτός πολύ συγκλονιστικού απροόπτου, να μπει ο Τραϊανός Δέλλας!

Ο «Τράι», λοιπόν, φαίνεται πως επιστρέφει στην Ιταλία, προκειμένου να αναλάβει τη Ρετζιάνα, ομάδα τρίτης κατηγορίας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και την Πέμπτη (5/10) θα έχουμε και την επίσημη ανακοίνωση!

Μάλιστα, ο «Κολοσσός» ήταν το περασμένο Σαββατοκύριακο στη γειτονική χώρα και σήμερα (4/10) φέρεται πως ταξίδεψε ξανά στη Ρέτζιο Εμίλια, για να «σφραγίσει» τη συμφωνία του με την ιταλική ομάδα.

Η τελευταία, που έχει βρεθεί και στα ιταλικά «σαλόνια», δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά στη Serie C, καθώς, μετά από πέντε αγώνες, μετρά 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 3 ήττες, που την έχουν φέρει στην 15η θέση της βαθμολογίας, να παλεύει» για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Μακροπρόθεσμος στόχος των διοικούντων, πάντως, είναι η Ρετζιάνα να επιστρέψει στη Seria Α και μακάρι αυτό να γίνει με τον Δέλλα στον πάγκο της, που θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο εξωτερικό, μετά τη θητεία του σε ΑΕΚ και Ατρόμητο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρετζιάνα, η οποία ιδρύθηκε το 1919, έχει αγωνιστεί πολλές φορές στην πρώτη κατηγορία, κυρίως τη δεκαετία του '20, αλλά, πιο πρόσφατα, ήταν στα «σαλόνια» την περίοδο από το 1993 ως το 1997!

Τη σεζόν 1993-1994, μάλιστα, με τον Καλούντιο Ταφαρέλ στο τέρμα της(!), έφτασε στην καλύτερη θέση της ιστορίας της, τερματίζοντας 13η.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x