Ιταλία

Στην Κίνα ο Ερνάνες!

Εντός της ημέρας αναμένεται η επισημοποίηση της μεταγραφής του Ερνάνες ο οποίος αποχαιρετά τη Γιουβέντους συνεχίζοντας την καριέρα του σε ομάδα της Κίνας. Σπουδαία συμφωνία για την «Μεγάλη Κυρία».

Στην Κίνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βραζιλιάνος μέσος Ερνάνες, καθώς η Γιουβέντους στην οποία ανήκε ο ποδοσφαιριστής μέχρι σήμερα, ήρθε σε συμφωνία για την πώλησή του με σύλλογο της Άπω Ανατολής.

Τη φανέλα της Hebei θα φορά από εδώ και στο εξής ο γεννημένος στις 29 Μαΐου του 1985 ποδοσφαιριστής, ομάδα που συμμετέχει στην κινεζική Super League, με τη «Juve» να δίνει τη συγκατάθεσή της για τη μεταγραφή βάζοντας στα ταμεία της έντεκα εκατομμύρια ευρώ συνολικά (εννιά άμεσα συν δύο ως bonus επίτευξης στόχων)!

Ίδιο περίπου ποσό με αυτό που είχαν δαπανήσει οι «μπιανκονέρι» το καλοκαίρι του 2015 προκειμένου να φέρουν στο Τορίνο τον Βραζιλιάνο κάνοντάς τον μέλος του ρόστερ τους. Καθόλου άσχημα, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Ερνάνες βαδίζει στα 32 και δεν υπολογιζόταν από τον προπονητή του κλαμπ Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Στην Hebei Fortune, όπως είναι το πλήρες όνομα της νέας ποδοσφαιρικής του στέγης, ο Ερνάνες θα έχει συμπαίκτες τους Λαβέτσι και Ζερβίνιο!

Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x