Ελλάδα

Στην κοπή πίτας της ΕΠΣ Αθηνών ο Μελισσανίδης

Παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και δέκα προέδρων από Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων όλης της χώρας, έκοψε την πίτα της η ΕΠΣ Αθηνών.

Με πολλές προσωπικότητες από τον χώρο του ποδοσφαίρου και της πολιτικής έκοψε η ΕΠΣ Αθηνών και η διοίκηση του Παναγιώτη Δημητρίου την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας. Η παρουσία που ξεχώρισε στην εκδήλωση, ήταν αυτή του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες ήταν «παρών» και στην κοπή της πίτας της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής.

Ωστόσο, εκτός από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ, παρόντες στην εκδήλωση της Ένωσης ήταν οι Βασίλης Λεβέντης, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Ελένη Αυλωνίτου κ.α. από τον χώρο της πολιτικής, οι Βαγγέλης Ασλανίδης, ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο Τάκης Φύσσας, ο Γιάννης Γκούμας, ο Κώστας Τσάνας, ο Παναγιώτης Βαρούχας, ο Θωμάς Μητρόπουλος και φυσικά πολλοί άλλοι από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Επίσης, στην κοπή της πίτας ήταν και πρόεδροι από δέκα Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας και συγκεκριμένα οι Δανιήλ (ΕΠΣ Αχαΐας), Αποστολόπουλος (ΕΠΣ Αργολίδας), Τσιχριτζής (ΕΠΣ Κορίνθου), Αντωνίου (ΕΠΣ Πέλλας), Οικονομίδης (ΕΠΣ Μεσσηνίας), Παπατζήμας (ΕΠΣ Ευρυτανίας), Ντάρλας (ΕΠΣ Σάλας), Γιαρένης (ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής), Παπαχρήστος (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας) και Λασκαράκης (ΕΠΣ Θεσσαλίας).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x