Αγγλία

Στην Κάρντιφ οι Σαμάκ, Μπαμπά

Συμφωνία διάρκειας δύο μηνών μεταξύ του Μαρουάν Σαμάκ και της Κάρντιφ Σίτι με τον έμπειρο επιθετικό να συνεργάζεται ξανά με τον Νιλ Γουόρνοκ. Στην ομάδα της Ουαλίας και ο Σολ Μπαμπά.

Παίκτης της Κάρντιφ Σίτι είναι και επίσημα ο Μαρουάν Σαμάκ όπως επιβεβαίωσε ο σύλλογος της Championship. Ο Μαροκινός επιθετικός είχε μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Κρίσταλ Πάλας και υπέγραψε συμβόλαιο με τους Ουαλούς.

Ο Σαμάκ αγωνίστηκε επί μία τριετία με τα χρώματα της Πάλας ενώ εντυπωσίασε με τη φανέλα της Μπορντό πριν τον αποκτήσει η Άρσεναλ το 2010. Το 2013 άφησε τους «κανονιέρηδες» για να τεθεί υπό τις οδηγίες του Νιλ Γουόρνοκ τον οποίο συναντά ξανά τώρα στην Κάρντιφ. Η συμφωνία με του πρώην παίκτη των Λονδρέζων με την καινούρια του ομάδα έχει ισχύ μέχρι τον Γενάρη.

Παράλληλα, ο ουαλικός σύλλογος ανακοίνωσε και την απόκτηση του Σολ Μπαμπά μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Ο Ιβοριανός αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν ενώ έχει επίσης αγωνιστεί σε Ντανφέρμλιν, Χιμπέρινιαν, Λέστερ και Λιντς.

Επιμέλεια: Τάσος Ρουμανέας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x