Stoiximan Super League

Στην Ξάνθη πριν από τα… αστέρια ο Ολυμπιακός

Η εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ξάνθη ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Αστέρας Τρίπολης-Λαμία και Ατρόμητος-ΠΑΣ τα άλλα δύο σημερινά παιχνίδια.

Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα του στους ομίλους του Champions League, ο Ολυμπιακός έχει μία εκτός έδρας «αποστολή» με αντίπαλο την Ξάνθη για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Στόχος των Πειραιωτών είναι να «καθαρίσουν» το συντομότερο το αποψινό παιχνίδι με τους Ακρίτες, ώστε στη συνέχεια να κάνουν συντήρηση δυνάμεων και να σκεφτούν τον αγώνα με τους Πορτογάλους στο Καραϊσκάκη.

Ο Μπέσνικ Χάσι συμπεριέλαβε στην «ερυθρόλευκη» αποστολή για πρώτη φορά τους νεοαποκτηθέντες Προτό, Ένγκελς και Τζούρτζεβιτς, ενώ στη διάθεσή του επέστρεψε και ο Εμενίκε που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, από τη στιγμή που και ο Ρότσε επέστρεψε στη διάθεσή του.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής ανοίγει στην Τρίπολη, με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα και την Λαμία, η οποία θέλει να δώσει συνέχεια στο καλό πρόσωπο που έχει παρουσιάσει στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Χωρίς τους Τσουκαλά, Μπέρτο, Σελίν και Ντουντού καταστρώνει τα πλάνα του ο Στάικος Βεργέτης, ενώ από την πλευρά του ο Μπάμπης Τεννές δεν υπολογίζει τον Βουό.

Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος – μετά από δύο διαδοχικές ισοπαλίες – ψάχνει το πρώτο του τρίποντο τη φετινή σεζόν απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα που έχει δείξει ξανά το μαχητικό του πρόσωπο. Σε αντίθεση με τον Νταμίρ Κάναντι, ο Γιάννης Πετράκης καλείται να διαχειριστεί αρκετές απουσίες, όπως του Σολτάνι μαζί με εκείνες των Μπέριο, Ροντρίγκες, Κόντε, Νικολιά και Περιστερίδη.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου

Αστέρας Τρίπολης-Λαμία (16:00, Novasports 2)
Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα (18:15, Novasports 2)
Ξάνθη-Ολυμπιακός (20:30, Novasports 1)

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου

Πανιώνιος-Παναιτωλικός (16:00, Novasports 2)
ΑΕΚ-ΑΕΛ (18:15, Novasports 2)
Λεβαδειακός-Πλατανιάς (18:15, Novasports 3)
Κέρκυρα-Παναθηναϊκός (20:30, Novasports 1)

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου

Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ (19:30, Novasports 1)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

Λεβαδειακός-Ξάνθη (16:00)
ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός (18:15)
Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης (20:30)

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης (16:00)
ΑΕΛ-Ατρόμητος (18:15)
Πλατανιάς-Κέρκυρα (18:15)
Λαμία-ΑΕΚ (20:30)

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου

ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος (19:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x