Stoiximan Super League

Στην προπόνηση του ΠΑΟΚ Ιβάν και Γιώργος Σαββίδης - Εκτός ο Κάνιας, μέσα ο Ενρίκε

Παρουσία του Ιβάν Σαββίδη και του γιου του, Γιώργου, πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το «πάλεψε», αλλά δεν πρόλαβε ο Κάνιας, μέσα ο Ενρίκε!

Το «παρών» στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ, πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (5/3, στις 19:30), έδωσαν τόσο ο Ιβάν όσο και ο Γιώργος Σαββίδης.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, μαζί με τον γιο του, παρακολούθησαν μέρος του προγράμματος, έχοντας, δε, μία σύντομη συνομιλία με τους ανθρώπους του «δικεφάλου», προκειμένου να τους εμψυχώσουν για τη «μάχη» με τους Πειραιώτες.

Θυμίζουμε πως ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη αρκετές μέρες και θα είναι, φυσικά, στην Τούμπα για το ματς με τους «ερυθρόλευκους».

Από εκεί και πέρα, η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, με τον Βλάνταν Ίβιτς να ανακοινώνει την αποστολή, στην οποία, τελικά, δεν βρίσκεται ο Κάνιας. Ο Ισπανός το «πάλεψε», δεν κατάφερε, ωστόσο, να είναι έτοιμος και σίγουρα, αυτό -συνεχίζει να- αποτελεί σημαντικό πλήγμα για τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

«Μέσα», πάντως, είναι ο Πέδρο Ενρίκε.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Με προπόνηση στην Τούμπα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Βλάνταν Ίβιτς προτίμησε να αφήσει εκτός αποστολής τον Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, ο οποίος είναι ανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στην τελευταία προπόνηση, όπως συνηθίζει πριν από κάθε αγώνα, επικεντρώθηκε στην τακτική προσέγγιση της ομάδας του τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Στο τελευταίο σκέλος του προγράμματος οι παίκτες του Δικεφάλου δούλεψαν στην αντιμετώπιση και εκμετάλλευση των στημένων φάσεων. Ο Κάνιας προπονήθηκε δίχως ενοχλήσεις, ωστόσο, δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Αυτό είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ίβιτς πριν από τον αγώνα. Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Σέρβος προπονητής είναι οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάτσε, Σάκχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ενρίκε, Κάμπος, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x