Ισπανία

Στην Ράγιο Βαγιεκάνο ο Τσόρι!

Παίκτης της Ράγιο Βαγιέκάνο και πάλι ο Τσόρι. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με τον ισπανικό σύλλογο που ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Επιστρέφει (μετά το 2012-13) στη Ράγιο Βαγιεκάνο ο Τσόρι.

Η ισπανική ομάδα, που αγωνίζεται στη Segunda Division (12η πέρυσι), ανακοίνωσε την απόκτηση του 36χρονου άσου που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό πριν λίγο καιρό και ύστερα από τέσσερα χρόνια παρουσίας στους «ερυθρόλευκους».




«Ο Αλεχάντρο “Τσόρι” Ντομίνγκες είναι επίσημα παίκτης της Ράγιο Βαγιεκάνο για τη σεζόν 2017-18», αναφέρεται στην ανακοίνωση των Ισπανών που ενημέρωσαν ότι ο παίκτης θα παρουσιαστεί επίσημα την Τρίτη (11:30) από τον σύλλογο. Την περασμένη σεζόν, όντας για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα παραγκωνισμένος από τον Πάουλο Μπέντο, έκανε συνολικά 18 συμμετοχές και σημείωσε τέσσερα γκολ.

Υπενθυμίζεται ότι έντονο ενδιαφέρον έδειξε στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ο Απόλλων Σμύρνης, είχε ακουστεί και για τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ από τα μέσα της περυσινής σεζόν υπήρξα πολλά δημοσιεύματα στην Αργεντινή και για πιθανή επιστροφή στην Ρίβερ Πλέιτ.

Ο Αργεντινός άσος έχει αγωνιστεί κατά σειρά στην καριέρα του σε Κίλμες, Ρίβερ Πλέιτ, Ρούμπιν Καζάν, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Ρούμπιν (ξανά), Βαλένθια, Ρίβερ Πλέιτ (ξανά), Ράγιο Βαγιεκάνο, Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x