Stoiximan Super League

Στην τελική ευθεία για προπονητή στον Ατρόμητο

Στην τελική… shortlist με ονόματα τριών προπονητών έχει καταλήξει ο Ατρόμητος, με όλες τις περιπτώσεις να προέρχονται από το εξωτερικό. Έχουν αρχίσει ήδη οι διερευνητικές επαφές, καμία πρόταση ακόμα.

Έτοιμος να μπει στο… ζουμί είναι ο Ατρόμητος αναφορικά με την περίπτωση του διαδόχου του Ρικάρντο Σα Πίντο στον πάγκο της ομάδας.

Οι Περιστεριώτες έπειτα από μια εβδομάδα και πλέον συνεχούς αναζήτησης, έχει φτάσει κατόπιν του απαραίτητου «φιλτραρίσματος» σε μια… shortlist που αποτελείται από τρία ονόματα, που το καθένα έχει ξεχωριστή προτεραιότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr, αυτός που έχει προκριθεί για να λάβει το χρίσμα δεν προέρχεται (από πλευράς εθνικότητας) από Ισπανία και Πορτογαλία που κοιτούσαν τις τελευταίες μέρες οι ιθύνοντες την ομάδα, ωστόσο το όνομά του κρατείται στο Περιστέρι ως «επτασφράγιστο μυστικό».

Το δεδομένο είναι ότι οι πρώτες διερευνητικές επαφές έχουν αρχίσει, ώστε να διαπιστωθεί αν όντως πρόκειται για εφικτές περιπτώσεις, ωστόσο ακόμα δεν έχει κατατεθεί οποιαδήποτε πρόταση σε κανένα προπονητή, με τους «κυανόλευκους» να διαψεύδουν όλες τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για το αντίθετο.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x